Marcus og Martinus:

- Folk ble sure

Reaksjonene lot ikke vente på seg da tvillingenes deltakelse i svenske MGP ble kjent.

SÖTA BROR: Marcus og Martinus skal kjempe om å få representere Sverige i Eurovision Song Contest. Foto: Kristin Svorte
SÖTA BROR: Marcus og Martinus skal kjempe om å få representere Sverige i Eurovision Song Contest. Foto: Kristin Svorte Vis mer
Publisert

Alessandra Mele (20) ble nylig valgt til Norges representant i Eurovision Song Contest. Men om ting går veien er ikke Mele den eneste nordmannen som står på scenen i Liverpool i mai.

Marcus og Martinus Gunnarsen (20) deltar nemlig i tredje delfinalen i den svenske utgaven av Melodi Grand Prix, Melodifestivalen.

- Vi er selvfølgelig nervøse før den store dagen på lørdag. Det er jo utrolig stort for oss det her, forteller Marcus overfor Se og Hør.

KONKURRANSEMENNESKER: Tvillingbrødrene Marcus og Martinus kan mer enn å synge. Video: Rødt Kort. Vis mer

Tvillingduoen skal i første omgang overbevise «söta bror» om at låten deres «Air» fortjener en plass i den svenske finalen 11. mars.

- Det er ingen fasit på hvordan det her kommer til å gå. Vi krysser jo fingrene for at vi kommer oss til finalen i hvert fall. Vi vil jo så langt som mulig, sier Marcus.

- Vi så den komme

Duoen har bare gode ord å komme med om «storebror», og fortelle at de har blitt tatt godt imot av svenskene.

Men overfor Se og Hør kan de avsløre at deltakelsen ikke falt helt i god jord hos alle her hjemme i Norge.

BRÅK: Det ble bråk da Marcus og Martinus vant den svenske utgaven av «Maskorama». Video: Rødt Kort. Vis mer

- Selvfølgelig ble folk sure da det ble kjent at vi skulle være med her. Sånn er det å bli med for nabolandet. Vi så den komme.

Tvillingbrødrene vil likevel presisere at de ikke har glemt Norge, selv om de nå opplever stor suksess i Sverige.

- Vi setter jo selvfølgelig stor pris på Norge, bare så det er sagt! Vi bare fokusere på hva som passer best for oss nå.

- Er det er land vi skulle bodd i for alltid så hadde det jo fortsatt blitt Norge.

ÅPNER OPP: Marcus og Martinus var med i «Helt Harald» og der fortalte de blant annet om baksiden av medaljen. Video: TV 2 Vis mer

Marcus og Martinus har blant annet vunnet den svenske utgaven av «Maskorama».

Før Marcus og Martinus kan løfte trofeet må de blant annet slå tidligere Eurovision-vinner Loreen (39). Duoen innrømmer at det kan bli litt vanskelig.

- Hun har jo en av de mest avspilte Eurovision-låtene noensinne. Hun er en ekte Eurovision-legende, så det kommer til å bli vanskelig å slå henne, men det gjelder alle artistene - for de er alle så flinke.

Tvillingbrødrene skal sist ut i ilden under lørdagens delfinale, som sendes direkte fra Lidköping.

«AMOK»: Den tidligere italienske Eurovision-deltakeren, Blanco, var i hardt vær etter en opptreden tirsdag 7. februar. Video: Rai/Youtube. Reporter: Magnus Paus Vis mer

- Lidköping er jo i ingenmannsland. Men, det er litt familie som kommer, så det blir utrolig hyggelig, forteller brødrene.

LES OGSÅ: Øyeblikket som endret alt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer