- Folk ber meg ta mitt eget liv

Det nye livet som TV-kjendis har ført til dramatiske konsekvenser for Paradise Hotel-profilen Carl Aksel Jansen.

HETSET: Carl Aksel Jansen opplever mye negativ oppmerksomhet etter deltakelsen i realityprogrammet.  Foto: Ida Nikolaisen
HETSET: Carl Aksel Jansen opplever mye negativ oppmerksomhet etter deltakelsen i realityprogrammet. Foto: Ida Nikolaisen Vis mer

SEOGHØR.NO: «Paradise Hotel»-deltakeren Carl Aksel Jansen (20) er en av de aller mest profilerte deltakerne i årets utgave av TV3s realityserie, og er av mange tippet som en av favorittene til å vinne årets sesong.

Men selv om livet på TV-skjermen er preget av sol, fest og moro har livet her hjemme vært helt annerledes for Carl Aksel.

Til Seoghør.no avslører 20-åringen at han opplever svært mye hat om dagen.

- Folk kommer bort til meg på byen og klapper til meg og prøver å banke meg.

TØFT: Carl Aksel Jansen legger ikke skjul på at han har hatt det tøft den siste tiden, og har også vært åpen om problemene på sosiale medier. Foto: Privat
TØFT: Carl Aksel Jansen legger ikke skjul på at han har hatt det tøft den siste tiden, og har også vært åpen om problemene på sosiale medier. Foto: Privat Vis mer

- De er spydige, kaller meg en falsk jævel og ber meg brenne i helvete. Folk ber meg begå selvmord til og med, sier en beveget Carl Aksel.

Blant de mange dramatiske øyeblikkene han har vært involvert i på TV-skjermen, er da han sendte hjem Mikela Beckovic (20).

- Da jeg var partner med Carl på det verste så var jeg skikkelig lei og ville nesten heller sjekke ut enn å fortsette å være hans partner, sa hun til Seoghør.no.

Carl Aksel hevder at det først og fremst er menn mellom 17 og 30 år som står for hetsen.

Og selv om han har fått seg en opptur som gryende popstjerne i duoen Aksel & Hef, legger Carl Aksel ikke skjul på at all kritikken går innpå ham.

- Jeg blir såret og det er stressende. Det er ganske tungt og jeg blir lei meg og sliten.

- Jeg er jo ikke sånn i virkeligheten! Jeg er heller ingen rundbrenner som ligger med flere damer i uka, som mange skal ha det til, sier den unge artisten.

Får støtte av fansen

De tøffe opplevelsene startet umiddelbart etter at Carl Aksel kom hjem til Norge fra Mexico. Tidligere i mai, valgte han å åpne seg på Facebook om alt som har skjedd.

Dette førte til en enorm støtte fra venner og fans av musikkduoen «Aksel og Hef».

- Jeg støtter deg og her her for deg uansett. De gjør det bare for å tøffe seg. Drit i hva andre synes og sier, du er kongen. Hev deg over det, skriver i en kommentar under hans Facebook-innlegg.

- Ikke bry deg om haterne, de er bare sjalu. Du virker veldig morsom. Det er alltid noen som skal dømme etter hva de ser. Du er en unik person, og ikke noe vits å bry seg, skriver en annen.

Støtter seg på vennene

Til Seoghør.no innrømmer Carl Aksel at det er tøft å takle alt det negative.

image: - Folk ber meg ta mitt eget liv

Og selv om han ennå ikke har funnet drømmekvinnen, støtter han seg på vennne sine gjennom den tøffe tiden.

- Jeg bor med to kompiser og får generelt masse støtte fra andre venner. Det er kjempefint, og jeg prøver å ta alt med et smil, sier han.

Han ber TV-seerne tenke på at mye av de taktiske valgene i «Paradise Hotel» er skuespill fra hans side.

- Alt jeg gjør på TV er jo selvfølgelig et skuespill. Jeg er en skuespiller og har fått mye plass i realitykonkurransen, noe som ikke er min feil. Jeg er en sympatisk og snill fyr, og prøver å ta den negative oppmerksomheten med et smil. Det er tøft, men det går fint med meg, sier Carl Aksel.

- Sosialt spill

Pressekontakt i TV3, Linda Glomlien, synes det er synd at en av deltagerne blir behandlet på den måten, og at kanalen følger dem opp etter at de kommer hjem til Norge.

- Inne på Paradise Hotel handler det om å spille et sosialt spill. Carl Aksel har vært en markant spiller denne sesongen, og mange mener mye om ham på godt og vondt. Vi forsøker å forberede deltakerne på at livet i rampelyset medfører både positiv og negativ oppmerksomhet, og forsøker å hjelpe dem med å håndtere det underveis, sier hun.

PROFILERT DELTAKER: Carl Aksel har blitt en av de mest profilerte deltagerne i årets Paradise Hotel-sesong. Foto: TV3
PROFILERT DELTAKER: Carl Aksel har blitt en av de mest profilerte deltagerne i årets Paradise Hotel-sesong. Foto: TV3 Vis mer

- Det er ikke hyggelig å høre at han blir utsatt for sjikanering og hatmeldinger, det fortjener hverken han eller noen av de andre deltakerne. Folk må huske at det spilles et spill inne på hotellet, fordi det i bunn og grunn er en konkurranse.

- Musikken får meg gjennom det

Carl Aksel innrømmer at han alltid har hatt en guttedrøm om å bli artist. Nå har han oppnådd drømmen, og skal i helgen holde konsert i Bergen og senere i store deler av Norge.

Dette får ham gjennom de tøffe periodene.

- Vet ikke hva jeg skulle gjort uten musikken akkurat nå. Folk skjønner ikke at sånn jeg er på TV, det er for å få PR. Nå er vi i tillegg i gang med låt nummer tre, som heter «Walk of Shame». Det blir en superbra sommerhit, som går til alle som har opplevd noe kleint på nachspiel, sier han.

SUKSESS: Aksel & Hef, bestående av Helfner Augusto og Carl Aksel Jansen skal turnére i hele Norge.
SUKSESS: Aksel & Hef, bestående av Helfner Augusto og Carl Aksel Jansen skal turnére i hele Norge. Vis mer

LES OGSÅ: - Det var deilig å bli kvitt ham