TV-STJERNE: Sammen med blant andre Michael J. Fox og Meredith Baxter-Birney spilte Michael Gross i den enormt populære TV-serien «Fem i familien».  Foto: Stella Pictures
TV-STJERNE: Sammen med blant andre Michael J. Fox og Meredith Baxter-Birney spilte Michael Gross i den enormt populære TV-serien «Fem i familien». Foto: Stella PicturesVis mer

- Folk bare fortsatte å dø rundt meg

TV-stjernen Michael Gross var redd for å ende opp alene.

SEOGHØR.NO: For litt over et år siden ble «Fem i familien»-stjernen Michael Gross (66) diagnostisert med prostatakreft. Samtidig trodde konen hans Elza Bergeron at også hun hadde blitt rammet av kreft, og som om ikke det var nok fikk datteren deres komplikasjoner etter en operasjon.

I samme periode mistet Gross også faren og svigermoren sin.

- Folk bare fortsatte å dø, venner fortsatte å dø, forteller Gross til Hollywood Reporter om det triste året.

På tross av at Michael Gross kjempet mot kreften, fortsatte TV-stjernen å holde seg aktiv. Bare en drøy uke etter at legene hadde operert bort prostatakreften var han på plass på settet i forbindelse med innspillingen av «Atlas Shrugged II: The Strike».

Gross spiller også i den nye sesongen av den kanadiske komiserien «Call me Fitz».

Før han kunne sette seg på flyet og fly nordover var han tvunget til å glemme sine bekymringer for familiens helse.

- Jeg reiste opp til settet og ble tatt imot som et familiemedlem, forteller Gross.

Skuespilleren er mest kjent fra komiserien «Fem i familien» som ble sendt på TV i USA fra 1982 til 1989. I serien spiller Michael J Fox (52) den konservative sønnen Alex P. Meredith Baxter-Birney (66) og Michael Gross spiller foreldrene, det gamle hippieparet Elyse og Steven.

LES OGSÅ:  Nekter ny hjerneoperasjon