VÆPNEDE LIVVAKTER: TV 2 reporteren Davy Wathne er en av kanalens mange ansatte som befinner seg i Sør- Afrika. Foto: SCANPIX
VÆPNEDE LIVVAKTER: TV 2 reporteren Davy Wathne er en av kanalens mange ansatte som befinner seg i Sør- Afrika. Foto: SCANPIX Vis mer

Følges av væpnede livvakter

- Sikkerheten til de ansatte tas ekstremt seriøst under VM.

SEHER.NO:  TV 2 reporteren Davy Wathne er en av kanalens mange ansatte som befinner seg i Sør- Afrika, i anledning fotball VM.

Sør-Afrika har enorme problemer med kriminalitet. Derfor har norske medier tatt sikkerheten til de ansatte ekstremt seriøst.

- Vi har en avtale med et sikkerhetsselskap, og når vi er ute er det vi selv som bestemmer om vi skal være bevæpnet eller ikke ut fra hva slags område vi er i, sier Wathne til Dagbladet.

Han forteller avisen at ingen av TV 2s ansatte har opplevd noe ubehagelig, men at man må være oppmerksom på hvor man har sine mest verdifulle eiendeler.

Etter kampen mellom Argentina og Nigeria stod jeg i en folkemengde, og kjente plutselig en hånd nede i lommen min.

- Etter kampen mellom Argentina og Nigeria stod jeg i en folkemengde og kjente plutselig en hånd nede i lommen min. Men det er vell omtrent som å være på Karl Johan i Norge, sier han.

Men ikke alle journalister har vært like heldige. For noen dager siden ble reportere fra Spania og Purtugal ranet, melder NTB.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hvem er VMs mest sexy spiller?