Martin Ødegaard og Helene Spilling:

Følgerne strømmer til

Det ser ut til at mange er nysgjerrige på fotballstjernens utvalgte.

Martin Ødegaard og Helene Spilling bekrefter forholdet - deler private bilder på Instagram. Foto: NTB, Martin Ødegaard, Helene Spilling / Video: Tiktok Vis mer
Publisert

Torsdag delte Martin Ødegaard (24) en bildekarusell på Instagram, med bilder av seg selv og danser Helene Spilling (26).

«Livet er bra», står det i innlegget, etterfulgt av et hjerte.

I lang tid før innlegget ble publisert har det svirret romanserykter, men nå kan duoen altså bekrefte at de er et par - Spilling bekreftet også forholdet overfor VG og TV 2 med et «ja».

Det er ikke mer enn et snaut døgn siden Ødegaard publiserte innlegget til sine nesten fem millioner følgere på Instagram, men det ser ut til at det allerede er stor nysgjerrighet rundt hvem Arsenal-kapteinen velger å dele livet med.

Det kan gjenspeiles i antallet Instagram-følgere.

Onsdag 31. mai hadde Spilling 78 000 følgere på plattformen. Dagen innlegget ble lagt ut vokste derimot profilen hennes med hele 23 prosent, og på formiddagen fredag 02. mai er følgertallet på over 98 000 - 20 000 mer enn for to døgn siden, viser tall fra Crowdtangle.

Det er ikke urimelig å anta at offentliggjøringen av forholdet kan ha vært med på å påvirke følgertallet.

Også Ødegaards Instagram-konto har fått flere følgere på plattformen etter kunngjøringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer