Lisa Rinna:

Følgerne reagerer etter dette

Vekker oppsikt etter opptreden på catwalk.

OVERRASKET: Lisa Rinna overrasket publikum da hun entret catwalken under moteuka i København. Foto: Cynthia Anderson/Shutterstock/NTB
OVERRASKET: Lisa Rinna overrasket publikum da hun entret catwalken under moteuka i København. Foto: Cynthia Anderson/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige måned kom sjokknyheten om at Lisa Rinna (59) ikke lenger kommer til å medvirke i den populære realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills».

Gjennom sine åtte sesonger på skjermen har Rinna stått for en rekke minneverdige øyeblikk som både har blitt elsket og hatet av TV-seerne.

59-åringen er med andre ord ikke fremmed for å vekke reaksjoner. Torsdag gjorde hun det nok en gang, da realitystjerna plutselig dukket opp under moteuka i København.

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

Under moteshowet viste den danske designeren Birger Christensen fram sin nye kolleksjon under merket Rotate. På catwalken var det ingen ringere enn Rinna selv som troppet opp, men ved første øyekast var det flere som ikke kjente henne igjen.

Flere internasjonale medier som People og Cosmopolitan har fått med seg 59-åringens catwalk.

- Ved første øyekast er hun knapt til å kjenne igjen. Og for å toppe det hele, har 59-åringens ferske nye hårklipp blitt stylet episk. Ærlig talt, jeg er besatt av alt fra dette moteøyeblikket», skriver Natasha Harding i Cosmopolitan.

CATWALK: Det var liten tvil om at Lisa Rinna ga alt under catwalken. Foto: Cynthia Anderson/Shutterstock/NTB
CATWALK: Det var liten tvil om at Lisa Rinna ga alt under catwalken. Foto: Cynthia Anderson/Shutterstock/NTB Vis mer

- Lisa Rinna viste ekte klasse på den catwalken, skriver People.

Rinna overrasket med en splitter ny mullet-frisyre og var iført en svart badedrakt, stiletthæler og en stor leopard-kåpe. Hun har opptil flere ganger blitt sett i klær fra det danske merket, og skal trolig ha gjort visningen gratis.

Siden opptredenen har realitystjerna delt flere innlegg på sin egen Instagram-profil, noe som har etterlatt flere fans målløse.

«Hvem ser slik ut når du er 59? Hun ser bedre ut enn noen 20-åringer», kommenterer en følger, mens en annen følger opp:

«Ingen annen person kunne rocket dette bedre enn den legendariske Lisa Rinna selv. Du er fortsatt hot, vakker og grasiøs. Dette får du til Lisa!!!».

«Jeg er kanskje ikke så stor fan av henne på showet, men hun eide denne catwalken. Snart 60! Hvordan?!!!!!», reagerer en tredje.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Det er imidlertid ikke alle av Rinnas følgere som er like begeistret over opptredenen, og mener at det er direkte pinlig for henne.

«Dette er bare flaut», kritiserer en.

«Den badedrakten er ikke særlig smigrende. Hvorfor ikke kle henne i noe som vil komplimentere henne? Det er en forferdelig skreddersøm og kåpen er så uoriginal. Jeg synes litt synd på henne», skriver en, mens en tredje fortsetter:

«Hvor pinlig er ikke dette for døtrene hennes?», spør en tredje.

LES OGSÅ: Fansen raser mot realitystjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer