FØLGER IKKE MED: Det er ikke like glamorøst å være gravid for tredje gang, ifølge Elisabeth Hasselbeck. Foto: Stella Pictures
FØLGER IKKE MED: Det er ikke like glamorøst å være gravid for tredje gang, ifølge Elisabeth Hasselbeck. Foto: Stella PicturesVis mer

- Følger ikke med på graviditeten

TV-personligheten synes ikke det er så spesielt tredje gangen...

SEHER.NO: Alle gode ting er som oftest tre, men for Elisabeth Hasselbeck (31) er det ikke så veldig spesielt å være gravid for tredje gang.

TV-personligheten - som er programleder for talkshowet "The View" - skal etter planen føde i august. Men det har hun ikke tenkt så mye på ennå.

- Jeg følger definitivt ikke med på graviditeten min. Det kommer ikke til å være sånn når babyen kommer, men når man har to barn løpende omkring fra før, er man ikke den samme gravide personen man en gang var, sier hun til People.com.

Sammen med ektemannen Tim, har Hasselbeck datteren Grace (4) og sønnen Taylor Thomas (1) fra før.

- Da jeg var gravid for første gang, følte jeg meg som en gravid gudinne. Alle løp omkring for å gi meg vann. Tredje gangen er man heldig om man får en smertestillende pille før dagen er over.

Uansett tror 31-åringen at barna hennes er klar for å ønske velkommen et nytt familiemedlem. Men de har god tid til å bli sterkere knyttet sammen før den tid.

- Jeg lar dem nyte tiden som bror og søster. Men jeg slenger inn ordet "baby" en gang i blant, bare for å minne de på hva som venter.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nå er hun gravid igjen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.