Helena Christensen og Mingus Reedus:

Følger i sin berømte mors fotspor

Supermodellens tenåringssønn gjør som mamma.

UNG MODELLSPIRE: Helena Christensen viste seg sammen med sønnen Mingus Reedus ute i New York i helgen. Foto: Splash News/ NTB scanpix
UNG MODELLSPIRE: Helena Christensen viste seg sammen med sønnen Mingus Reedus ute i New York i helgen. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I løpet av høstens internasjonale moteuker har barn av flere berømte supermodeller og kjendiser vist seg fram på catwalken.

Blant dem var Kaia (16) og Presley Gerber (18), barna til modellikonet Cindy Crawford (51) og ektemannen Rande Gerber (55), men også Mingus Lucien Reedus (17).

Mingus er den eneste sønnen til den danske supermodellen Helena Christensen (48). Faren hans har også et kjent navn: Skuespiller Norman Reedus (48), kjent fra «The Walking Dead» og actionthrilleren «The Boondock Saints».

Og under moteuken i New York i starten av september, gjorde Mingus sin catwalkdebut som modell.

- Helt absurd

17-åringen var blant de utvalgte modellene som fikk gå visningen til Calvin Klein-sjef Raf Simons, der han viste fram merkets fargerike vår- og sommerkolleksjon for 2018.

Både mamma Helena og pappa Norman var selvsagt til stede på motevisningen, og de to stolte foreldrene matchet hverandre i helsort - sammen med Victoria's Secret-modell Karlie Kloss (25).

I et intervju med WWD sier 1990-tallsikonet at det var merkelig å se sønnens første opptreden i hennes fotspor. Opplevelsen ble ekstra spesiell av at også nevøen hennes, Oliver Sonne (16), gikk den samme visningen:

IKONISKE: Helena Christensen (ytterst t.h.) var sammen med Carla Bruni-Sarkozy, Claudia Schiffer, Naomi Campbell og Cindy Crawford, en av 90-tallets supermodeller. Her med Donatella Versace på catwalken i Milano. Foto: Splash News/ NTB scanpix
IKONISKE: Helena Christensen (ytterst t.h.) var sammen med Carla Bruni-Sarkozy, Claudia Schiffer, Naomi Campbell og Cindy Crawford, en av 90-tallets supermodeller. Her med Donatella Versace på catwalken i Milano. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Ungen min gikk visningen og nevøen min gikk visningen, så det var veldig intenst. Det var veldig morsomt. Jeg satt der og tenkte: «Okei, dette er så absurd. Jeg ser på mitt eget barn og barnet til søsteren min, og de går sammen i denne visningen, i disse klærne, mens de spankulerer opp pg ned». Det var fantastisk, sier Helena.

Saken fortsetter nedenfor.

Etter at hun sluttet som modell på heltid, har 48-åringen blant annet gjort suksess som fotograf. Og overfor WWD røper hun at hun derfor var godt kjent med Calvin Klein-kolleksjonen før motevisningen.

- Jeg fotograferte den for magasiner, gikk med noe av den og fotograferte folk i den, så jeg kjente den veldig godt.

Helena Christensen inntok for øvrig catwalken selv under moteuken i Milano forrige uke. Der gjorde hun et ikonisk catwalk-comeback for Donatella Versace sammen med Carla Bruni-Sarkozy, Claudia Schiffer, Naomi Campbell og Cindy Crawford.

Ville ikke bli berømt

Norman Reedus og Helena Christensen var et par i om lag fem år på slutten av 1990- og starten av 2000-tallet, og de to fikk altså ett barn sammen. Duoen deler omsorgen for tenåringssønnen.

UTE PÅ TUR: Mingus Reedus, Helena Christensen og hunden Kuma var ute sammen i New York i helgen. Foto: Splash News/ NTB scanpix
UTE PÅ TUR: Mingus Reedus, Helena Christensen og hunden Kuma var ute sammen i New York i helgen. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Siden 2008 har den danske stjernen derimot vært sammen med Interpol-vokalist Paul Banks (39).

I mars i år skrev på sin side People at Norman hadde begynt å date eksen til «Dawson's Creek»-kjekkas Joshua Jackson (39), filmstjernen Diane Kruger (41).

De to spilte mot hverandre i dramaet «Sky» (2015), og i våres ble de fotografert sammen mens de kysset og holdt hender ute i New York.

Og nå i helgen ble sønnen Mingus også fotografert ute i den amerikanske metropolen, sammen med sin berømte modellmamma.

Likheten mellom de to ble ekstra tydelig da de spaserte rundt i byen ved siden av hverandre, mens de gikk tur med hunden sin, Kuma.

Ifølge Daily Mail adopterte supermodellen hunden for et drøyt år siden. Mor og sønn så ut til å nyte det milde høstværet i storbyen, og begge var iført luftige shorts.

Saken fortsetter nedenfor.

Trekking to the waterfalls #juntodelosrios #otivar

Et innlegg delt av Helena (@helenachristensen)

Thank you for this beautiful little soul. Happy Father's Day 💙

Et innlegg delt av Helena (@helenachristensen)

I et intervju med Philippine Daily Inquirer i 2015, fortalte for øvrig pappa Norman at sønnen ikke var interessert å bli berømt og at han blant annet hadde takket nei til en audition for en ny «Spider-Man»-film.

- Han er veldig fornuftig. Jeg lærer mer av ham enn han lærer av meg. Han er min rollemodell! skrøt Norman Reedus den gang.

LES OGSÅ: Supermodellen ble kalt «tjukk» og «for tynn» på samme dag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer