Märthas eldste datter debuterte med kunstutstilling

Følger i pappas fotspor

Prinsessen og forloveden Durek Verrett var på plass da Maud Angelica Behn viste sin kunst.

KUNSTNER: - Jeg aner ikke hva jeg har lyst å bli. Men uansett om kunsten blir en jobb eller ikke, så vil jeg nok aldri stoppe med det. sa Maud Angelica Behn til NTB i forbindelse med sin kunstutstillingsdebut. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KUNSTNER: - Jeg aner ikke hva jeg har lyst å bli. Men uansett om kunsten blir en jobb eller ikke, så vil jeg nok aldri stoppe med det. sa Maud Angelica Behn til NTB i forbindelse med sin kunstutstillingsdebut. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Nylig debuterte Maud Angelica Behn (19) med kunstutstilling. Bildene hennes skal symbolisere lykke, og ble stilt ut som del av en høstutstilling på kulturhuset i Ås.

- Når du har vært gjennom noe vanskelig, så blir du på en måte enda gladere når du blir glad, sier Behn til NTB.

Kongeparets eldste barnebarn har jevnlig delt skisser og tegninger på Instagram, men dette er første gang hun stiller ut bildene sine.

- For meg er lykke å gå ut av komfortsonen og klare noe. Eller å få noe ut av et enkeltøyeblikk, eller bare være med venner og ha det koselig. Aller mest er det kanskje å sette pris på ting og folkene rundt deg, sier hun videre.

I pappas fotspor

Maud har mange kunstnere rundt seg i familien, både på mors- og farssiden. Ikke minst hennes far, Ari Behn. Han var en kunstnersjel, som uttrykte seg både i ord og bilder. Akkurat som datteren!

Maud innrømmer overfor NTB at hun har hentet mye inspirasjon fra faren i fargebruken, og det var kanskje nettopp derfor ekstra fint at det Aris søster hjalp til å kuratere maleriene. Det vil si å organisere og sette sammen utstillingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer