FAMILIEN: Carola hadde med seg både datteren Zoe og sønnen Amadeus da hun underholdt på årets premiere av «Allsang på skansen».
FAMILIEN: Carola hadde med seg både datteren Zoe og sønnen Amadeus da hun underholdt på årets premiere av «Allsang på skansen».Vis mer

Følger i mammas fotspor

Carola Häggkvists barn er allerede godt på vei inn i underholdningsbransjen.

SEOGHØR.NO:  Forrige uke sjarmerte Carola Häggkvist (46) det norske «Allsang på grensen»-publikummet på Fredriksten Festning i Halden. Denne uken gjorde hun det samme da hun underholdt i den svenske versjonen av «Allsang på skansen».

Den svenske popstjernen hadde med seg både datteren Zoe (4) og sønnen Amadeus (15). Häggkvist har tidligere uttalt til Seoghør.no at barna har arvet mammas musikalske talent og interessen for musikk.

- Zoe skjønner ikke helt at mamma står på scenen, men hun vet jo det nå. Hun er stolt og glad, men hun vil jo selv stå på scenen. Hun er en liten teater-ape, og jeg er helt sikker på at hun kommer til å stå på scenen i fremtiden. 

Sønnen Amadeus allerede har skrevet flere sangtekster og har lært seg å spille et instrument som moren aldri har fått dreisen på.

- Han skriver veldig bra sanger. Han har lært seg å spille piano. Det har ikke jeg lært meg noen gang, men vi har et piano hjemme, så der har han lært seg selv å spille.

LES OGSÅ:    - Her synger hun for datteren

SMIIIIL: - Zoe skjønner ikke helt at mamma står på scenen, men hun vet jo det nå. Hun er stolt og glad, men hun vil jo selv stå på scenen. Hun er en liten teater-ape, og jeg er helt sikker på at hun kommer til å stå på scenen i fremtiden, sier C Foto: FameFlynet Sweden
KYSS FARVEL: Carola skal på turné nå i sommer, men har barna med seg så mye som mulig. Foto: FameFlynet Sweden
GOD KLEM: Sønnen Amadeus allerede har skrevet flere sangtekster og har lært seg å spille et instrument som moren aldri har fått dreisen på. Foto: FameFlynet Sweden
2013-06-25 Premiär för Allsång på Skansen. På bilden: Carola Häggkvist. COPYRIGHT FAMEFLYNET Foto: FameFlynet Sweden