Leah Isadora:

Følger i mamma Märthas fotspor

Leah Isadora imponerer på hesteryggen.

<strong>VANT KONKURRANSEN:</strong> En tydelig fornøyd Leah Isadora gikk av med seieren under ponnigalloppen i Oslo Horse Show. Foto: Foto: NTB Scanpix.
VANT KONKURRANSEN: En tydelig fornøyd Leah Isadora gikk av med seieren under ponnigalloppen i Oslo Horse Show. Foto: Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Leah Isadora Behn (12) har arvet sin mors interesse for hest, og tilsynelatende også hennes evner.

<strong>TOK SEIEREN:</strong> Leah tok seieren i ponnigalloppen i år, men tidligere har hun også deltatt i andre grener under Oslo Horse Show. Foto: NTB Scanpix.
TOK SEIEREN: Leah tok seieren i ponnigalloppen i år, men tidligere har hun også deltatt i andre grener under Oslo Horse Show. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Søndag deltok nemlig Leah på ponnigaloppen under Oslo Horse Show, hvor hun vant konkurransen sammen med ponnien «Freud».

En tydelig stolt Märtha Louise la ut følgende bilde på Instagram med bildeteksten «Noen gjør det bra i familien uten å brekke beinet i #kohs. Leah vant ponnigaloppen søndag på verdens beste Freud.»

Opptrådte med søstrene

Sammen med søstrene Maud Angelica og Emma Tallulah driver Leah Isadora også med den krevende grenen «voltige» i Lommedalen Ride- og kjøreklubb. Grenen er en blanding av turn og dans på en hest mens den er i bevegelse.

Under fjorårets Oslo Horse show opptrådte alle tre søstrene i denne grenen.

Den gang var Leah utkledd som Wendy fra Peter Pan, og underveis lå hun strak over skuldrene til to av teammedlemmene på hesten.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>AKROBATIKK PÅ HESTERYGGEN:</strong> Leah Isadora Behn viste frem akrobatiske kunster under fjorårets Oslo Horse Show. Foto: NTB scanpix
AKROBATIKK PÅ HESTERYGGEN: Leah Isadora Behn viste frem akrobatiske kunster under fjorårets Oslo Horse Show. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gjorde comeback

Mamma Märtha Louise har det siste året gjenopptatt ridningen, og i fjor gjorde hun comeback i sin første internasjonale sprangridningskonkurranse for første gang på 17 år under Oslo Horse Show.

Prinsessen lå i hardtrening en lang periode i forkant av konkurransen, og satt seg i salen med «skrekkblandet fryd», het det i pressemeldingen fra Kingsland Oslo Horse Show.

Märtha Louise begynte med riding allerede som åtteåring, men la opp som profesjonell sprangrytter for 15 år siden. Hun var på et høyt nivå i sprangridning i mange år, og fikk mange gode plasseringer i en rekke internasjonale mesterskap før hun la opp.

Falt av hesten

Også i år deltok prinsesse Märtha Louise i konkurransen. Dessverre førte årets deltakelse til at hun må holde seg borte fra hesteryggen de neste ukene.

Under en brå sving på vei inn til et hinder endte nemlig prinsessen med å falle av hesten.

Prinsessen smilte og lo og så ikke ut til å ha blitt skadet i fallet da hun fulgte hesten av banen. Samme kveld delte hun imidlertid på sin Instagram-profil at fallet resulterte i et brukket ben.

Saken fortsetter nedenfor.

Skjermet fra offentligheten

Märthas døtre er i stor grad skjermet fra offentligheten, men i løpet av det siste året har Leah deltatt på langt flere offentlige tilstelninger enn normalt. Det skyldes at besteforeldrene feiret 25 år på tronen i 2016.

Leah og søstrene var blant annet med på skilek på Slottsplassen og under jubileumsgudstjenesten i Nidarosdomen.

De var også med på de offisielle familiebildene som hoffet delte med oss i forbindelse med kongens 80-årsdag i februar i år.

LES OGSÅ: Märtha og Ari sammen på hesteshow

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer