Denise Richards:

Følger i datterens fotspor

«Klar ... ferdig, gå».

ONLYFANS: Denise Richards har opprettet en konto på den kontroversielle plattformen. Foto: Skjermdump/Instagram
ONLYFANS: Denise Richards har opprettet en konto på den kontroversielle plattformen. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert

Forrige uke stormet det rundt Sami Sheen (18), datter av det tidligere ekteparet Denise Richards (51) og Charlie Sheen (56), etter at det ble kjent at hun hadde opprettet en konto på nettsiden OnlyFans.

Det avslørte 18-åringen selv på Instagram overfor følgerne sine. Richards har ikke lagt skjul på at hun støtter datterens kontroversielle valg, til tross for at skuespillerfaren var kritisk til det i starten.

Nå har Richards tilsynelatende latt seg inspirere av nettopp datteren.

Inspirert av datteren

Nylig røpet nemlig den tidligere «Real Housewives»-profilen til sine 1,4 millioner følgere at hun hadde opprettet en konto på samme plattform. Det skriver blant andre E! News.

«Klar ... ferdig, gå», skrev hun på Instagram sammen med en video av seg selv som boltrer seg i havet, samtidig som hun legger til emneknaggen for OnlyFans.

På OnlyFans abonnerer brukere på ulike kontoer som kan dele og tjene penger på innholdet sitt, hvorav mye er for et eldre publikum. Det var nemlig derfor 18-åringens far uttrykte sin misnøye rundt valget om å bli en del av plattformen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer