Denise Richards:

Følger i datterens fotspor

«Klar ... ferdig, gå».

ONLYFANS: Denise Richards har opprettet en konto på den kontroversielle plattformen. Foto: Skjermdump/Instagram
ONLYFANS: Denise Richards har opprettet en konto på den kontroversielle plattformen. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert

Forrige uke stormet det rundt Sami Sheen (18), datter av det tidligere ekteparet Denise Richards (51) og Charlie Sheen (56), etter at det ble kjent at hun hadde opprettet en konto på nettsiden OnlyFans.

Det avslørte 18-åringen selv på Instagram overfor følgerne sine. Richards har ikke lagt skjul på at hun støtter datterens kontroversielle valg, til tross for at skuespillerfaren var kritisk til det i starten.

Nå har Richards tilsynelatende latt seg inspirere av nettopp datteren.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

Inspirert av datteren

Nylig røpet nemlig den tidligere «Real Housewives»-profilen til sine 1,4 millioner følgere at hun hadde opprettet en konto på samme plattform. Det skriver blant andre E! News.

«Klar ... ferdig, gå», skrev hun på Instagram sammen med en video av seg selv som boltrer seg i havet, samtidig som hun legger til emneknaggen for OnlyFans.

OPPSIKTSVEKKENDE: Onlyfans rommer mange rariterer, og vi har samlet noen av de mest bisarre brukerne vi har kommet over. Video: Celina Morken Vis mer

På OnlyFans abonnerer brukere på ulike kontoer som kan dele og tjene penger på innholdet sitt, hvorav mye er for et eldre publikum. Det var nemlig derfor 18-åringens far uttrykte sin misnøye rundt valget om å bli en del av plattformen.

Til tross for at Sheen var svært kritisk, fikk han etter hvert et nytt syn på det etter å ha snakket med ekskona.

- Nå mer enn noen gang er det viktig at Sami har en samlet foreldrefront å stole på når hun legger ut på dette nye eventyret. Fra dette øyeblikket vil hun ha det rikelig, sa Sheen i en uttalelse til Entertainment Tonight, via sin talsperson Jeff Ballard.

- Jeg er målløs

Som nevnt støtter Richards 18-åringen fullt ut, og i en tidligere Instagram-post hyllet hun datterens mot etter den enorme kritikken.

«Jeg skulle ønske jeg hadde den selvtilliten som min 18 år gamle datter har. Og jeg kan heller ikke dømme hennes valg, for jeg var i Wild Things og Playboy, og for å være helt ærlig så kan ikke faren hennes gjøre det heller», skrev hun innledningsvis.

TAR AV: «Onlyfans», en plattform der brukere tjener penger på dristige bilder og videoer, har blitt levebrødet til tusenvis av mennesker. Vi har snakket med ekteparet Amanda Bredén og Max Schact, som ligger helt i toppsjiktet på «Onlyfans» i Skandinavia. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / SVT Vis mer

51-åringen la heller ikke skjul på at hun er imponert over hvordan 18-åringen har håndtert mediestormen.

«Jeg er målløs over hennes evne til å kunne stenge ut støyet. For det kan ødelegge deg. Er det virkelig en forskjell å på legge ut et bilde av oss selv i bikini på IG?», skrev hun.

LES OGSÅ: Selger lettkledde bilder - fnyser av kritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer