Følg vår MGP-sending direkte!

Se og Hør sender direkte - både før og etter Melodi Grand Prix-delfinalen i Larvik.

Publisert
Sist oppdatert
LARVIK/OSLO (SEOGHØR.NO): Lørdag kveld klokken 20.00 er årets siste delfinale i Melodi Grand Prix i gang, og artistene skal vise seg fram fra scenen i Larvik.

Se og Hør TV tjuvstarter imidlertid MGP-kvelden. Allerede klokken 19.30 sender vi direkte fra vårt MGP-studio.

Øverst i artikkelen kan du se reaksjonene fra deltagerne etter forrige ukes delfinale i Florø.

Det er Ingeborg Heldal som leder Se og Hørs Melodi Grand Prix-sendinger, som går direkte hver lørdag under delfinalene - og finalen av årets konkurranse.

I studio vil Heldal få besøk av gjester, og vise eksklusive innslag i anledning delfinalen.

- Det er fryktelig stas. Jeg elsker Grand Prix, og gleder meg til å se det på nært hold. MGP er skamløst glamorøst, og folk tør å ta den helt ut. Det har vært en stor begivenhet i familien Heldal siden jeg var barn, sier Ingeborg til Seoghør.no.

Delfinalen i Larvik består av syv innslag. Artistene som skal opp på scenen er Sirkus Eliassen, Adèlen, Gothminister, Anine Stang, Winta, Gaute Ormåsen og Lucky Lips.

Også rett etter at NRK-sendingen er over, er Se og Hør direkte inne fra scenen i Larvik med de aller første reaksjonene etter delfinalen. Vi går på lufta ca. klokken 21.15.

Husk å få med deg alt om Melodi Grand Prix. Direkte på Se og Hør TV!

LES OGSÅ:
Skal lede Se og Hørs MGP-sendinger
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer