Følg oss på Instagram

Nå kan du følge våre reportere på jakt etter gode kjendishstorier. Følg @Seoghoer på Instagram!

I KULISSENE: Følg Se og Hør på bildedelingsprogrammet Instagram for å se hvordan Norges største kjendisblad jobber.  Foto: Instagram
I KULISSENE: Følg Se og Hør på bildedelingsprogrammet Instagram for å se hvordan Norges største kjendisblad jobber. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Røde løpere, premierer, kjendiser, champagne, høye hæler og hverdagspaljetter. Nå har du mulighet til å få en smugtitt bak kulissene hos Norges største kjendisblad! Last ned bildedelingsprogrammet Instagram på din telefon, og følg @Seoghoer for å få med deg siste nytt! 
 
Der legger vi ut vår nyeste forside, eksklusive bilder fra kinopremierer, teaterforestillinger og kjendisfester.

Dersom du har bilder av deg selv sammen med en kjendis eller av deg mens du leser Se og Hør, legg det gjerne ut og tag #SeogHør eller @seoghoer. Følg oss en helt vanlig dag på jobben!

Følg oss på denne linken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Last ned Se og Hørs egen app

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer