DIREKTE: I tiende og siste utgave av «Pærra-preik» sender vi live fra finalefesten til «Paradise Hotel» . Reporter Kine Falch snakker med deltakerne om intrigene, dramaet, kjærligheten, og forventningene til kvelden. Har du spørsmål til deltakerne? Kommenter dem her, så kan det hende at du får svar på dem! Video: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

«Paradise Hotel» 2018:

Følg oss live under «paradise»-finalen

«Pærra-preik» vorser før den spennende finalen.

Publisert

I kveld er det duket for den tiende finalen av det skandaleombruste realityprogrammet «Paradise Hotel».

Gjennom tolv uker har nye og tidligere deltakere av programmet kjempet om finaleplassen i sesongen som omtales som «legende»-sesongen.

I år er pengepremien betraktelig større, på hele 500 000 kroner. Alt kommer an på om en av vinnerne vil slippe den berømte kula i troskapstesten eller ikke.

«Pærra»-preik live

Live fra Rockefeller i Oslo kan du bli med «Pærra-preik» og Se og Hør på vorspiel med årets deltakere.

Fra klokken 20:30 loser Se og Hørs reporter Kine Falch dere gjennom sendingen. Der vil blant annet deltakere fra årets sesong snakke om alt som har med «Paradise Hotel» å gjøre, kjærlighet, intriger og ikke minst nervene før den store finalen.

- Tidenes sesong

Det er ikke til å stikke under stol at årets sesong har vært en av de mest innholdsrike sesongene av realityprogrammet. Seerne har blant annet blitt vitne til intriger, romanse, drama og ikke minst sex på TV.

Hver uke har Kine Falch oppsummert «Paradise Hotel» uke for uke, der flere av deltakerne har gjestet programmet.

OPPSUMMERER: Kristian René Johansen gjester 17. mai-utgaven av «Pærra-preik», hvor sesong 10 av «Paradise Hotel» oppsummeres så langt. Kristian René skyter voldsomt av årets utgave. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/bkgpz8K0tqs Vis mer

I «Pærra-preik» har deltakerne blant annet kåret ukens taper og vinner, snakket ut om intrigene som har oppstått på hotellet og ikke minst avslørt store hemmeligheter.

Avslørte romanse

Under årets sesong har det oppstått god musikk blant flere av deltakerne på hotellet.

I en tidligere episode av «Pærra-preik» kunne blant andre Erik Anders Sæter (21) og Ingrid Fosså Aguiluz (21) avsløre at de har blitt kjærester etter at de kom hjem til Norge.

KJÆRESTER: Ingrid Aguiluz og Erik Sæter bekrefter i dette intervjuet med «Pærra-preik» at de har blitt kjærester etter «Paradise Hotel»-oppholdet. De avslører også at planlegger å flytte inn sammen. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Vis mer

Også finalist Julie og Oskar Johansson (21) kunne også lette på sløret, og avslørte i «Pærra-preik» at det har oppstått romanse mellom dem.

Intriger

Krangler har også i år oppstått som et resultat av vanskelige valg inne på hotellet.

I semifinaleuken toppet det hele seg da Newa Reza (21) følte seg dolket i ryggen av sin gode venninne inne på hotellet, Julie Grindbakken (21).

SÅRET: Newa Reza er såret over hvordan «Paradise»partner Erik Sæter har behandlet henne. Newa fikk følelser Erik tidlig i oppholdet, og dette føler hun at han har utnyttet. Bodø-gutten gjestet denne utgaven av «Pærra-preik», hvor han måtte svare på kritikken. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/rJNtsG3Y0wc Vis mer

Etter at Oskar ofret Newa dagen før, som førte til at hun røyk ut rett før finalen, klandret hun sin «Paradise»-venninne Julie for valget Johansson tok.

Ifølge Newa hadde nemlig Julie sendt Oskar et blikk som gjorde at han valgte som han gjorde.

Fikk ikke sagt alt

Da Newa kom inn på hotellet mandag, sammen de andre tidligere «Paradise Hotel»-deltakerne, hadde hun fremdeles ting usagt og gikk til personangrep på både Oskar og Julie.

Sistnevnte gikk det kanskje hardest utover, da Newa uttale at hun skulle «sørge for at hele Norge skulle hate henne».

Da Se og Hør snakker med Newa tidligere denne uken fortalte hun at hun angrer på måten hun gjorde ting på.

- Jeg angrer på måten jeg gjorde det på. Jeg burde nok ikke gått rett på sak med en gang. Det var helt idiotisk av meg, sa Newa.

LES OGSÅ: - Jeg angrer på måten jeg gjorde det på

DRAMA: Det ble dårlig stemning på «Paradise Hotel», da Julie Grindbakken lå med Newa Rezas partner, Oskar Johansson. Julie og Oskar gjester denne ukas «Pærra-preik», og forteller hva som egentlig skjedde. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her. https://youtu.be/wC9dLFEICRI Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer