Emily Atack:

- Føles som seksuelle overgrep

Får hundrevis av «dickpics» hver dag.

LIVREDD: Emily Atack åpner seg om hvordan det er å få innboksen sin fylt opp av nakenbilder og trusler fra ukjente menn. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB
LIVREDD: Emily Atack åpner seg om hvordan det er å få innboksen sin fylt opp av nakenbilder og trusler fra ukjente menn. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den britiske skuespilleren og komikeren Emily Atack (33) er nok for mange best kjent fra serien «The Inbetweeners». Men det er ikke bare bare å ha et kjent ansikt skal vi tro Atack selv.

I et intervju med The Times forteller 33-åringen nå om alle de slibrige meldingene og bildene hun får tilsendt av ukjente menn hver dag.

Skuespilleren har lenge holdt det hemmelig for alle, men avslører at hun hver morgen våkner opp til hundrevis av peniser i innboksen.

«HEIT»: Det blir pinlig da Nataniel skal sablere en flaske i det nye datingprogrammet til Prime Video. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken. Video: Prime Video Vis mer

Som om det ikke var nok, mottar hun også detaljerte og ofte groteske beskrivelser av hva mennene ønsker å gjøre med henne.

- Det var en mann som helt åpent på Twitter, ikke engang i innboksen min, sa at han skulle kutte meg opp, drikke blodet mitt, for deretter voldta meg og kutte opp kroppen min i biter, forteller hun til den britiske avisa.

Atack er singel og bor alene i London, noe som gjør det ekstra ekkelt når meldingene kommer på kvelden - når hun ligger alene i senga og hører lyder utenfra.

- De sier «jeg vet hvor du bor», det gjør meg livredd. Jeg føler virkelig det er en trussel. Folk sier «bare slett og blokker», men hva gjør jeg om de plutselig står utenfor døra mi?, forteller hun åpenhjertig videre.

DELER: Rine Milane Hansen, kjent fra «Ex on the Beach», starter med Onlyfans. Dette sier kjæresten Christoffer Gustavsson. Video: Jenny Aas. Reporter: Kine Falch. Klipp: Celina Morken Vis mer

Skuespilleren forteller at det ble så dagligdags og «normalt» for vennene og familien hennes at hun ikke fikk sympati når hun viste hva hun fikk tilsendt.

Det ble i stedet ledd vekk, noe hun selv også gjorde før. Men da verden ble stengt ned under coronapandemien ble det verre.

Hun hadde ikke lenger noen å le med, og sluttet derfor å vise frem hva hun fikk tilsendt.

- Det fikk meg til å føle meg ensom, ekkel, flau, skamfull, krenket. Det føles som et seksuelt overgrep – og jeg har blitt utsatt for overgrep, så jeg vet hvordan det føles. Jeg føler at jeg blir utsatt for seksuelle overgrep hundrevis av ganger om dagen, forklarer Atack.

33-åringen sier avslutningsvis at målet hennes med åpenheten «ikke handler om å kalle alle menn overgripere», men å synliggjøre problemet mange kvinner opplever.

LES OGSÅ: - Stopp serien nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer