«Sister Wives»:

- Føles litt som et veiskille

«Sister Wives»-stjernen stormet ut etter krangel.

STORMET UT: I gårsdagens episode av n «Sister Wives» stormet Christine Brown ut etter krangel. Foto: Skjermdump fra Instagram
STORMET UT: I gårsdagens episode av n «Sister Wives» stormet Christine Brown ut etter krangel. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en måned siden kom den triste nyheten om at Christine (49) og Kody Brown (52) skilles etter mer enn 25 år sammen. Paret, som er kjent fra TLC-serien «Sister Wives», har den siste tiden tilsynelatende sklidd mer og mer fra hverandre, før de til slutt bekreftet bruddet.

I ettertid har det kommet frem i en promo for serien at Kody «er på et dårlig sted», og at den kjente familien «går i oppløsning».

Historien om den noe uvanlige familien begynte en aprildag i 1989 da Kody Brown giftet seg med sin første kone Meri Brown (50). I etterkant har han blitt smidd i hymens lenker tre ganger til, og hadde inntil nylig fire koner, Meri, Janelle (52), Christine og Robyn (43).

Christine og Kody er altså ikke lenger et par.

DRAMA: Se bildene fra nye «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

Utfordrende bosituasjon

Blant annet har bosituasjonen bydd på problemer tidligere, spesielt fordi Christine gjerne ville flytte tilbake til Utah - hvor hele familien bodde tidligere.

Realityfamilien, som til sammen har 18 barn, bodde i Utah i starten av serien, men valgte å flytte til Las Vegas for å unnslippe delstatens strenge antipolygami-lov. I ettertid har de også flyttet videre til andre steder, og bor for tida i Flagstaff, Arizona.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

I søndagens episode av realityserien havner eksparet, som var sammen på tidspunktet da episoden ble spilt inn, i en svært opphetet diskusjon. Også her bunner det hele i bosituasjonen.

For mens Christine beinhardt prøver å få familien med tilbake til Utah, forklarer Kody at det ikke kommer til å skje, skriver blant andre People.

Stormer ut

Førstnevnte påpeker at hun har mye familie i Utah, blant annet faren som hun ikke får sett like ofte. Hun forklarer også at hun ikke ønsker å bygge nytt hjem i Arizona før samtalen brått tar slutt.

Christine tar til tårene og stormer ut fra samtalen.

Overfor kamera forklarer tv-profilen i etterkant hvorfor hun reagerte som hun gjorde.

BRUDD:TV-profil Mario Riera bekrefter brudd med kjæresten. Reporter: Kine Falch Foto/redigering: Steffen Pettersen Vis mer

- Han er ikke en gang vennen min akkurat nå. Hvorfor skal jeg snakke med ham om ting som står mitt hjerte nært hvis han ikke er vennen min? Jeg tror vi bare vil ..., sa hun og fortsatte:

- Det føles litt som et veiskille. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

I ettertid har det altså blitt kjent at Kody og Christine har valgt å gå hver til sitt.

LES OGSÅ: Slik er «Sister Wives»-gjengens liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer