«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

- Føles litt brutalt

Nok en deltaker måtte pakke sekken og forlate «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

SLÅTT UT: Rasmus Wold måtte forlate «71° nord - Norges tøffeste kjendis» etter utslagskonkurranse mot Birk Ruud. Video: Discovery+/TVNorge Vis mer
Publisert

Etter å ha havnet på bunn i forrige konkurranse i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», måtte komiker Rasmus Wold (30) og freestylekjører Birk Ruud (21) møtes til en intens utslagskonkurranse søndag kveld.

Pulsen var trolig makset for både duellantene og TV-seerne da det til slutt var Ruud som stakk av med seieren og med det får bli med videre på «Norges vakreste eventyr».

INTENST: Det var lenge jevnt mellom de to gutta før Birk stakk av med seieren etter denne øvelsen. Foto: Discovery
INTENST: Det var lenge jevnt mellom de to gutta før Birk stakk av med seieren etter denne øvelsen. Foto: Discovery Vis mer

Tapte mot bestekompisen

Etter exiten forteller Wold at det nesten var bingo mellom ham og Ruud om hvem som kom til å ta seieren.

- Det var virkelig 50/50. Jeg lå litt bak på alle øvelsene, men har sett tidligere at det alltid avgjøres på siste øvelse. Det gjorde det mellom Birk og meg også, forteller han til Se og Hør, og fortsetter:

- Men så blir man jo stresset av hverandre og ikke minst av seg selv. Jeg nærmet meg flere ganger med ballene, men fikk dem ikke helt i mål.

GÅR GALT: Her går det galt for Agnete «Agnetesh» Husebye og Thomas Numme i «71 grader nord - kjendis». Video: Discovery+/Rød Løper Vis mer

Komikeren er fornøyd med egen innsats i programmet, men legger ikke skjul på at det var tungt å møte nettopp Ruud til duell.

- Birk var nok den jeg hadde minst sjanse mot samtidig som at han var blitt en av mine beste venner. Selv om vi var på forskjellige lag, så var vi samlet på kvelden og fikk tid sammen, forklarer han.

Wold påpeker også at selv om han møtte en god kompis, ga han alt.

- Tøff opplevelse

Etter exiten gikk turen hjem til kjente og kjære, hvor det var spesielt godt å få hentet hunden sin, kan Wold fortelle. Hunden hadde vært hos moren og faren under deltakelsen.

- Det var så stas å se ham igjen. Og så var det helt nydelig med en lang dusj. Jeg bestilte også McDonalds fra Foodora med veldig god samvittighet.

- Da jeg kom hjem føltes det som jeg hadde vært på tur i tre år. Hele opplevelsen var jo tøff. Det tok tid å la alt man hadde vært med på synke inn. Det har vært så rått.

FJELLFOBI: TV-profilen Aurora Gude er åpen om at hun har fjellfobi - hun får det derfor tøft i andre episode av «71 grader nord kjendis». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Wold omtaler også den berømte «realitybobla», hvor han klarte å fullføre fordi han bare gjorde som han ble bedt om.

- Det handlet hele tiden om å vinne med laget, om det så betydde at vi måtte bære ekstra vekt for hverandre. Man tenkte ikke på hvor sliten man var.

Uskadd

Til tross for enorme inntrykk, hadde komikeren vært med «hvert år om han fikk muligheten».

- Hva var det mest utfordrende for deg gjennom hele deltakelsen?

- Å aldri få noen egentid. Man sover nærmest i skje med andre mennesker. Det føles jo litt brutalt, spesielt fikk intimsoner og komfortsoner kjørt seg. Det var ekstremt deilig å få legge seg alene da jeg kom hjem, innrømmer han.

FØRSTEMANN UT: Første deltaker måtte forlate høstens «71 grader nord kjendis». Video: Kine Falch / Reporter: Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Jeg ga alt og kom uskadd fra det. Utenom betennelse i kneet, men det gikk over i løpet av turen.

På spørsmål om han kommer til å savne tøffe fjellturer - med alt det innebærer av fjellskrekk og tårer - teltliv og turmat, svarer komikeren at han trolig ikke kommer til å begi seg ut på like rå turer, men:

- Det blir nok turer i parken med hunden min, men jeg har fått sansen for å være mer på tur.

LES OGSÅ: Slik ble hun sjekket opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer