Sarah Harding avslører kreftsykdom:

- Føles ikke engang virkelig

Den britiske sangstjernen har fått påvist brystkreft med spredning.

KREFTSYK: Den britiske sangeren Sarah Harding, kjent fra jentegruppa Girls Aloud, har fått påvist brystkreft med spredning. Her avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix
KREFTSYK: Den britiske sangeren Sarah Harding, kjent fra jentegruppa Girls Aloud, har fått påvist brystkreft med spredning. Her avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Girls Aloud-stjernen Sarah Harding (38) har fått brystkreft, skriver Sky News.

«Det finnes ingen enkel måte å si dette på, og det føles ikke engang virkelig at jeg skriver det, men her kommer det», skriver 38-åringen åpenhjertig i et innlegg på sin Twitter-konto, og fortsetter:

«Tidligere i år ble jeg diagnostisert med brystkreft, og for noen uker siden fikk jeg den nedslående nyheten om at kreften har spredt seg til andre deler av kroppen min».

38-åringen er kjent fra den populære britiske jentegruppa Girls Aloud, som startet opp i 2002. Med i gruppa var også blant andre Cheryl Cole (37). Det er imidlertid mange år siden gruppa var aktiv.

STJERNE: Sarah Harding (midten) sammen med Girls Aloud-kollegene Kimberley Walsh, Nicola Roberts, Cheryl Cole og Nadine Coyle under gruppas tiårsjubileum i 2012. Foto: NTB scanpix
STJERNE: Sarah Harding (midten) sammen med Girls Aloud-kollegene Kimberley Walsh, Nicola Roberts, Cheryl Cole og Nadine Coyle under gruppas tiårsjubileum i 2012. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå går Harding gjennom tøffe runder med cellegiftbehandling, skriver hun på Twitter.

«Jeg kjemper så hardt som jeg bare kan. Jeg forstår at dette kan virke skremmende å lese i sosiale medier, men det er ikke min intensjon», skriver 38-åringen videre.

SJOKKBILDER: Carina Dahl har nylig fjernet en godartet svulst fra hodet. Her viser hun frem bilder fra sykehusoppholdet. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Rød Løper Vis mer

Takker familien

Harding skriver også at hun valgte å gå ut med kreftdiagnosen etter at det i forrige uke ble nevnt på internett at hun hadde blitt observert på sykehuset.

Sangeren benytter også anledningen til å takke familie og venner for all støtten hun har fått den siste tiden, samtidig som hun ber folk om å respektere privatlivet hennes i tiden som kommer.

KLUMP: Programlederen ble bedt om å sjekke en kul på halsen. Foto/video: Victoria Price / AP / Instagram Vis mer

«Min fantastiske mor, familie og nære venner hjelper meg gjennom dette, og jeg ønsker å rette en takk til de fantastiske legene og sykepleierne ved NHS (helsevesenet i Storbritannia, journ.anm), som har, og fortsetter å være noen helter», skriver Harding videre på Twitter.

REALITY: Sarah Harding deltok også i «Celebrity Big Brother» i 2017. Foto: Rex/ NTB scanpix
REALITY: Sarah Harding deltok også i «Celebrity Big Brother» i 2017. Foto: Rex/ NTB scanpix Vis mer

Sarah Harding ble for alvor kjent da hun slo igjennom i jentegruppa Girls Aloud for 18 år siden. Gruppa bestod også av Cheryl Cole, Nadine Coyle, Nicola Roberts og Kimberley Walsh.

Tidligere har hun også vært åpen om sine erfaringer med alkoholproblemer og depresjon.

De senere årene har Harding prøvd seg som skuespiller, og har blant annet medvirket i såpeserien «Coronation Street». I 2017 gikk hun for øvrig seirende ut av realityprogrammet «Celebrity Big Brother».

MARERITT: Elin Kjos skulle sjekke hvorfor hun hosta i så lang tid. Nå kjemper hun for livet. Video: Instagram @elin.kjos Reporter: Celina Morken Vis mer

LES OGSÅ: - Gråter og skriker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer