Miley Cyrus om bryllupet:

- Føles ikke annerledes i det hele tatt

Sangstjernen snakker endelig ut om ekteskapet.

GIFT: Like før jul giftet Miley Cyrus og Liam Hemsworth seg. Nå snakker hun om ekteskapet i et intervju med Vanity Fair. Foto: Skjermdump, Instagram / NTB Scanpix
GIFT: Like før jul giftet Miley Cyrus og Liam Hemsworth seg. Nå snakker hun om ekteskapet i et intervju med Vanity Fair. Foto: Skjermdump, Instagram / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av desember kom nyheten om at sangstjernen Miley Cyrus (26) og skuespiller Liam Hemsworth (29) hadde giftet seg i en privat bryllupsseremoni.

Ekteskapsinngåelsen ble kjent for omverdenen da sangeren, to dager etter julaften, delte et innlegg på Instagram der hun omfavnet og kysset kjæresten, ikledd det som så ut som en brudekjole.

I midten av januar brøt 26-åringen tausheten for første gang siden bryllupet, da hun i anledning Liams bursdag delte en romantisk kjærlighetshyllest til ham på Instagram.

Siden har også Liam måttet snakke offentlig om det hemmelige bryllupet, men det er ingen av de to som har gitt et utdypende intervju - før nå.

I marsutgaven av magasinet Vanity Fair pryder nemlig Miley forsiden, og i et dyptgående intervju åpner sangeren blant annet opp om hvorfor hun og kjæresten bestemte seg for å gifte seg - til tross for at de i utgangspunktet ikke følte et behov for å bli mann og kone.

STORT INTERVJU: Miley Cyrus snakker ut i mrasutgaven av Vanity Fair. Foto: Faksimile fra Vanity Fair
STORT INTERVJU: Miley Cyrus snakker ut i mrasutgaven av Vanity Fair. Foto: Faksimile fra Vanity Fair Vis mer

Mistet hjemmet

Sangstjernen forteller i intervjuet at bryllupet kom som følge av at duoen mistet sitt felles hjem i de tragiske skogbrannene i California i november.

- Når du opplever noe som det vi opplevde sammen, er det som lim. Det er som at vi er de eneste i verden som kan forstå, sier Miley til Vanity Fair.

Huset duoen mistet lå i Malibu, og Liam hadde bodd der i noen år før Miley omsider flyttet inn. Da brannen kom, var hun i Sør-Afrika på jobb. Liam var hjemme, og evakuerte dyrene. Alle andre eiendeler gikk tapt.

26-åringen avslører i intervjuet at de har planer om å bygge et nytt hus sammen.

- Jeg kommer aldri til å komme over at alle minnene, bildene og tingene jeg elsket er borte. Men ved å oppleve noe som dette finner jeg meg selv mer tilkoblet til det å være et menneske igjen.

TI ÅR: Miley og Liam møttes i 2009, under innspillingen av filmen «The Last Song». Her avbildet på en premiere i 2010. Foto: NTB Scanpix
TI ÅR: Miley og Liam møttes i 2009, under innspillingen av filmen «The Last Song». Her avbildet på en premiere i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Føles ikke annerledes

Det å være gift er ingen stor endring i parets liv, ifølge Miley. Tidligere har hun uttalt at hun ikke har hatt noe behov for å gifte seg.

- Det føles ikke annerledes i det hele tatt. Jeg vil si at det å miste hjemmet vårt endret oss mer enn det å gifte seg gjorde. Vi har hatt på oss ringer i en evighet, og jeg trengte det virkelig ikke. Det er egentlig ikke helt meg å gjøre noe sånt, sier 26-åringen.

Grunnen til at Miley og Liam likevel valgte å gifte seg skal, ifølge Miley, handle om å redefinere hvordan en skeiv person er i et heterofilt forhold.

Miley har tidligere vært åpen om at hun er panseksuell, og forteller til Vanity Fair at hun tror folk faller for mennesker, og ikke kjønn. For sangstjernen er kjønn en liten, nesten irrelevant del av et forhold.

My Valentine every single day ❤️ @liamhemsworth

Et innlegg delt av Miley Cyrus (@mileycyrus)

LES OGSÅ: Lagt i narkose og hasteoperert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer