Chrissy Teigen:

- Føles helt dritt

Chrissy Teigen har lagt bak seg noen tøffe uker.

MOBBEANKLAGER: Chrissy Teigen har vært utsatt for en rekke drøye anklager den siste tiden. Foto: Robert O'Neil / Splash News / NTB
MOBBEANKLAGER: Chrissy Teigen har vært utsatt for en rekke drøye anklager den siste tiden. Foto: Robert O'Neil / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Supermodell Chrissy Teigen (35) har fått massiv kritikk den siste tiden etter at gamle Twitter-meldinger kom frem i lyset. I 2011 skrev nemlig Teigen en rekke ufine innlegg rettet mot Courtney Stodden (26), som på tidspunktet bare var 16 år gammel.

I et intervju med Daily Beast avslørte Stodden at Teigen skal ha sendt svært ekle meldinger til henne, blant annet at Teigen «ikke kunne vente til hun var død».

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserte Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoene av dem sirkulerte på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

I etterkant la Teigen seg langflat og skrev på Twitter at hun var et «usikkert, oppmerksomhetssøkende troll», og at hun skammet seg over oppførselen sin.

Det skulle senere vise seg at Stodden ikke var den eneste som hadde trøblete erfaringer med modellen.

Nå åpner imidlertid Teigen seg om den siste tiden i et innlegg på Instagram.

Cancel culture

Hun innleder den lange teksten med å fortelle at hun ikke vet helt hva hun skal si.

«Det føles bare så rart å late som om ingenting har skjedd i denne Internett-verdenen, når det føles helt dritt i den virkelige verden. Å gå ut suger og føles ikke riktig, å være hjemme alene med tankene mine får det deprimerte hodet mitt til å spinne», skriver hun innledningsvis.

Kanselleringskultur, bedre kjent som «cancel culture», har herjet den siste tida. Det går ut på at man oppfordrer til kansellering av noe eller noen, som en måte å uttrykke misnøye på.

Ofte er det offentlige personer og kjendiser som har snublet som blir utsatt for «cancel culture».

DÅRLIG STEMNING: Da Chrissy Teigen og mannen John Legend skulle på middagsbesøk hos Kris Jenner, var ikke verten særlig fornøyd. Det resulterte i denne Instagram-storyen. Video: @krisjenner / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Etter mobbeanklagene var Teigen en av dem som skulle bli «cancelled». Hun beskriver det som et «fascinerende fenomen», og skriver at det er umulig å skjønne hvordan det er før man har opplevd det selv.

For modellen ble det hele en tøff påkjenning:

«Det er vanskelig å snakke om det i den forstand, fordi du selvsagt høres sutrende ut - når du tydelig har gjort noe galt. Det suger bare. Det er ingen vinner».

HARDT VÆR: Chrissy Teigen har vært i hardt vær den siste tida. Foto: London Entertainment / Shutterstock / NTB
HARDT VÆR: Chrissy Teigen har vært i hardt vær den siste tida. Foto: London Entertainment / Shutterstock / NTB Vis mer

Videre skriver Teigen at hun var usikker på om hun i det hele tatt skulle skrive Instagram-innlegget, men at hun savnet følgerne sine og var lei av bruke hele dagen på å angre på det hun har gjort.

«Jeg takler ikke denne tausheten lenger. Hvis du eller noen du kjenner også har blitt kansellert, vær vennlig å gi meg beskjed hvis det er en «cancel»-klubb jeg kan bli medlem av. Jeg kunne hatt godt av litt tid vekk fra sofaen», fortsetter hun.

SMELL: Det kan være risikabelt å sitte på første rad under basketballkamper. Det fikk Chrissy Teigen og John Legend kjenne på da de møtte opp for å se kompisen Dwayne Wade spille. Vis mer

Mistet sønnen

I store deler av fjoråret trakk Teigen seg tilbake fra sosiale medier. Da opplevde hun og ektemannen John Legend (42) alle foreldres verste mareritt da de mistet sin ufødte sønn, Jack.

I november samme år åpnet hun seg om tapet, og skrev blant annet i et lengre Instagram-innlegg om sine opp- og nedturer i livet.

«Når jeg er gammel og grå vil jeg se tilbake på de to siste månedene som brutale, slitsomme, triste, fysisk utfordrende og mentalt smertefulle kjerringer av noen måneder. Men jeg nekter å ikke finne humor i både raserianfallene og antrekkene», skrev hun, og refererte til antrekket hun hadde på seg på bildet.

Ekteparet takket også for all støtten de hadde fått i et annet Instagram-innlegg, samtidig som de uttrykte at de er svært takknemlige for at de allerede har de to barna Luna Simone (5) og Miles Theodore (3).

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i et innlegg på instagram meddelte Teigen selv at de hadde mistet barnet. Vis mer

LES OGSÅ: - Hadde en stor krangel i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer