TV-SERIE: Søndag er det premiere på Thomas Numme og kona Annette Walther Nummes nye tv-serie. Foto: NTB Scanpix
TV-SERIE: Søndag er det premiere på Thomas Numme og kona Annette Walther Nummes nye tv-serie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Casa Numme»:

- Føler vi er tettere enn noen gang

Å jobbe sammen har vært bra for Numme-ekteparet.

Publisert

Søndag har Thomas Numme (49) og kona Annette Walther Numme (48) premiere på sitt nye tv-program, «Casa Numme» på TV 2, der de har invitert profilerte kjendispar med til feriehuset sitt på solkysten i Spania.

Der skal de snakke om livet, forhold og utforske området sammen.

- Det var jo litt voldsomt å jobbe med kona si, det var ikke det første jeg tenkte på etter 15 år med «Senkveld», sier Thomas Numme til Se og Hør om å jobbe med kona.

Numme-ekteparet og flere av parene som medvirker i tv-serien er torsdag kveld på restauranten Ling Ling i Oslo for å møte pressen.

TILBAKE: Annette Walther Numme og mannen Thomas Numme gjester Senkveld. Der forteller Walther Numme om hvordan stress fra mannens tidligere arbeidsplass kunne påvirke sexlivet. Video: TV2 Vis mer

- Tettere enn noen gang

I forkant av tv-innspillingen fikk paret god tid til å finne ut hvordan det ville bli å jobbe så tett sammen.

- TV 2 brukte ganske egentlig lang tid på å bestemme seg for om de ville ha konseptet, og da fikk vi god tid til å gå gjennom alle «feller» vi som ektepar kunne gå i. Blant annet snakket vi om at Thomas ofte synes jeg avbryter historiene hans, og da ble jeg litt sur for det, sier Annette.

LYKKELIG GIFT: Sommeren 2019 hadde Thomas Numme og kona Annette vært gift i 16 år. Her er ekteparet avbildet sammen under Senkvelds 10 års-jubileumssending i 2013. Foto: FameFlynet Norway
LYKKELIG GIFT: Sommeren 2019 hadde Thomas Numme og kona Annette vært gift i 16 år. Her er ekteparet avbildet sammen under Senkvelds 10 års-jubileumssending i 2013. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Hun legger til at det var en fordel:

- Det var heldigvis før vi begytnte å spille inn, så vi hadde vår egen lille terapi-session før innspillingen. Så da vi begynte med tv-kameraer gikk det ganske bra, understreker hun.

Annette mener det har vært bra for dem å jobbe såpass tett sammen.

- Jeg føler vi er tettere enn noen gang, jeg, sier hun fornøyd.

- Ganske patetisk

Å åpne dørene til sitt private feriehus, som de eier med Thomas Nummes far og søster og deres respektive partnere, har ikke vært noe problem for Numme-paret.

- Det har vært veldig fint. Vi er jo mye ute, for det er jo varmt, ler Thomas Numme, før kona røper at det er litt ironisk at de gjør det nå.

- Det er ikke så mange år siden vi hadde en diskusjon med svigerfar om å vise frem huset i Se og Hør og liknende, og da var vi veldig imot det, og nå plutselig lager vi tv-program derfra, det er ganske patetisk, sier Annette lattermildt.

GODE VENNER: Harald Rønneberg var en selvskreven gjest på Ling Ling torsdag. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Harald Rønneberg var en selvskreven gjest på Ling Ling torsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Comeback

I mai 2018 hadde Thomas Numme sin aller siste innspilling av talkshowet «Senkveld» sammen med makkeren Harald Rønneberg (46). Å returnere til tv-skjermen synes han er spennende og nervepirrende.

- Jeg er veldig spent, det må jeg si. Vi har jo lagt hodet på blokka, med følelsene utenfor kroppen. Det er jo et personlig program. Så da er det jo ekstra spennende om folk liker det.

FERDIG: I 2018 ga Thomas Numme og Harald Rønneberg seg i «Senkveld» etter 15 år. Samme år mottok de to programlederne hedersprisen under Gullruten i Bergen. Foto: NTB Scanpix
FERDIG: I 2018 ga Thomas Numme og Harald Rønneberg seg i «Senkveld» etter 15 år. Samme år mottok de to programlederne hedersprisen under Gullruten i Bergen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kona er minst like spent.

- Hvis vi får terningkast to, så er det på en måte terningkast to på vårt forhold litt, på ekteskapet, sier hun.

LES OGSÅ: Skaper full forvirring med dette bildet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer