Prins Harry og hertuginne Meghan:

Føler seg sviktet av faren

Hertuginne Meghan hevder at faren løy om at han hadde snakket med tabloidpressen.

BARE TRIST: Dette sier ekspertene om det famøse Harry og Meghan-intervjuet. Vis mer
Publisert

Siden prins Harry (36) og hertuginne Meghans (39) intervju med talkshowdronninga Oprah Winfrey (67) ble sendt i beste sendetid i USA, har reaksjonene vært mange.

Mandag ettermiddag dukket sistnevnte opp i «CBS This Morning» hvor hun delte ytterligere detaljer om intervjuet. I tillegg ble det sluppet flere usette klipp på CBS News Twitter-profil.

BEKYMRET FOR HUDFARGE: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

Jaktet på faren

I et av klippene kommer Oprah Winfrey og Meghan inn på forholdet til faren Thomas Markle (76). De to skal ikke ha sett hverandre siden før hun giftet seg med prins Harry.

Innledningsvis forklarer Meghan at tabloidpressen prøvde å kontakte begge foreldrene hennes, men at hun prøvde alt hun kunne for å beskytte dem. Videre hevder hun at tabloidpressen bestakk andre med penger for å få tak i adressen til faren, og at da de omsider fant ham lød overskriftene: «Vi fant ham».

Meghan hevder også at tabloidpressen flyttet inn i leiligheten ved siden av faren, og at de ga ham gaver.

På spørsmål fra Winfrey om det føltes som et svik da hun fant ut at faren jobbet med tabloidpressen, svarer hun:

- Hvis vi skal bruke ordet svik, er det fordi da vi fikk greie på at en artikkel skulle bli publisert, ringte jeg faren min og spurte ham om dette, og han sa: «Nei, absolutt ikke».

RASER: Journalist og programleder Piers Morgan raser over nattens intervju med Meghan og Harry. Video: CBS/ITV Vis mer

Videre forklarer hertuginne Meghan at hun oppfordret faren til å fortelle henne sannheten slik at de kunne hjelpe ham, men at han valgte å ikke gjøre det. Dette har fått henne til å tenke over sin rolle som mamma.

- Jeg ser på Archie og jeg kan ikke forestille meg å gjøre noe for å skade barnet mitt, fortsetter hun.

FAR OG DATTER: Her er hertuginne Meghan avbildet med Thomas Markle. Foto: Splash News / NTB
FAR OG DATTER: Her er hertuginne Meghan avbildet med Thomas Markle. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Mener hun ikke kjenner halvsøsteren

Meghan adresserer også forholdet til halvsøsteren Samantha Markle (56), som nylig ga ut ei bok om Meghan med navn «The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1».

- Jeg tror det er veldig vanskelig å fortelle alt når du ikke kjenner meg, sier hun, og påpeker at følelsen av svik er noe som kommer fra noen du har et forhold til.

HALVSØSTRE: Det skiller hele 16 år mellom hertuginne Meghan og Samantha Markle. Nylig ga sistnevnte ut bok. Her avbildet sammen i 2006. Foto: Splash News / NTB
HALVSØSTRE: Det skiller hele 16 år mellom hertuginne Meghan og Samantha Markle. Nylig ga sistnevnte ut bok. Her avbildet sammen i 2006. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Hun påpeker også at hun ikke er komfortabel med å snakke om folk hun egentlig ikke kjenner. Ifølge Meghan har hun nemlig ikke sett halvsøsteren på 18 eller 19 år.

I tillegg hevder Meghan at halvsøsteren byttet tilbake til etternavnet Markle, da hun begynte å date Harry, noe hun mener sier alt om halvsøsteren.

Samantha skrev om alt fra Meghans første ekteskap, til forholdet til faren og ekteskapet med prins Harry i boka, ifølge In Touch Weekly. Hun tok også et dypdykk i hennes tidligste minner av hertuginnen, som hun blant annet forteller «fikk alt hun ville ha og trengte» fra faren som barn.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

«Jeg kan ikke huske noen gang å ha hørt pappa si nei til Meg (Meghan journ.anm.), om noe som helst», skrev hun, og la til at hun la godt merke til at hertuginnen ble mer krevende med alderen.

«Han betalte for at Meg skulle få en flott utdanning, men istedenfor å vise takknemlighet, var hun nedsettende og kontrollerende», fortsatte hun, og nevnte en video hertuginnen skal ha laget til vennene sine, der hun hevdet at hun ikke kom overens med faren.

LES OGSÅ: Avslører detaljer om skandaleintervjuet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer