TRENINGSAVHENGIG: Tone Damli Aaberge har aldri lagt skjul på at hun elsker å trene og holde seg i form.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
TRENINGSAVHENGIG: Tone Damli Aaberge har aldri lagt skjul på at hun elsker å trene og holde seg i form. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

Føler seg stygg uten trening

Men Tone Damli Aaberge er ikke bekymret for å «ese ut».

SEHER.NO:  Hele Norges popprinsessen, Tone Damli Aaberge (22), har aldri lagt skjul på at hun elsker å trene og holde seg i form.

22-åringen, som i disse dager er aktuell med singelen «I Love You», har flere ganger skrevet lange innlegg på bloggen sin om trening og kosthold, og har tidligere fortalt at hun «ikke klarer å leve uten trening».

I et ferskt intervju med Dagbladet Fredag avslører imidlertid popstjernen hvorfor hun er blitt så avhengig av å holde seg i aktivitet.

Ifølge Tone føler hun seg rett og slett «ordentlig stygg» når hun ikke får brukt kroppen.

- Ja, ordentlig, ordentlig. Det handler ikke om kroppen, fasongen, bare om det indre, da, sier hun til avisen. 

22-åringen avviser at det å holde vekten er årsaken til treningsavhengigheten, men innrømmer samtidig at det handler om forfengelighet.

- Jeg føler at jeg blir slapp. Og når man føler seg slapp, ser man veldig slapp ut også. Men jeg er ordentlig jentete, jeg er forfengelig. Så har det blitt sånn de siste åra at jeg føler at jeg alltid er på jobb, at jeg alltid må se presentabel ut. Plutselig kommer det en tiåring og skal ta bilde av meg, ikke sant, og så sender han bildet inn til Se og Hør, og da er du ikke keen på å se ut som en dass, sier hun.


Den norske popyndlingen har opplevd å få en del kritikk opp gjennom årene, særlig på bloggsiden sin. Blant annet forteller hun at folk har skrevet at hun er stygg, at musikken hennes er dritt og at noen omtaler henne som «en madrass».

Ifølge Tone har hun imidlertid lært seg å ikke ta slike ting så seriøst lenger, da mye handler om misunnelse. Og selv om hun for mange kanskje er mest kjent for sitt flotte utseende, avslører hun at det slett ikke er alltid hun føler seg så vel som mange kanskje tror.

- Noen ganger. Ikke ofte, forteller hun.

22-åringen mener også at skjønnhet kommer innenfra, og at den i stor grad er forbundet med glede. Noe hun har opplevd mye av i tiden etter at hun ble sammen med kjæresten Aksel Hennie.

- Altså, jeg har det bra med meg selv, jeg. Og så tror jeg man bli pen hvis man er glad. Ja, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Tone mistet stemmen på scenen