Føler seg presset til å bli foreldre

Kevin Jones og konen Danielle føler foreldrene stresser med å få barnebarn.

BRETTER UT PRIVATLIVET: Danielle og Kevin Jonas forteller i sin nye realityserie at de føler seg presset til å få barn.  Foto: All Over Press
BRETTER UT PRIVATLIVET: Danielle og Kevin Jonas forteller i sin nye realityserie at de føler seg presset til å få barn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tre år etter at de giftet seg har ikke Kevin Jonas (24) eller kona Danielle (26) lagt noen plan for å bli foreldre.

Paret har fått sitt eget realityshow «Married to Jonas», som følger utviklingen i forholdet deres og Jonas’ artistkarriere på underholdningkanalen E!. Nå avslører Kevin og Danielle at de føler et stort press på å få barn i nærmeste fremtid.

- Folk sier «Ok, folkens, hva er planen? Når skal dere skaffe oss barnebarn?»  Jeg begynner å føle presset, sier Kevin ifølge People.


Danielle føler foreldrene hennes er mest ivrige.

- Moren min vil virkelig ha et barnebarn. Det begynner å bli kjedelig å høre på. 

Paret giftet seg i 2009, to år etter at de møttes på en familieferie på Bahamas.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Babymagen vokser! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer