NY STORBONDE: Catharina H. Pedersen ble ukens storbonde på "Farmen". Foto: TV 2
NY STORBONDE: Catharina H. Pedersen ble ukens storbonde på "Farmen". Foto: TV 2Vis mer

Føler seg mobbet av TV 2

Nå vil Catharina ha oppklaringsmøte.

SEHER.NO: Mens de andre deltakerne gispet etter pusten, tok Catharina H. Pedersen imot utnevnelsen til storbonde i "Farmen" på TV 2 mandag.

Kort etter varslet Catharinas nye undersåtter at hun ville få problemer med å få folk til å jobbe for seg.

- Lykkes vi med ukesoppdraget, er det fordi vi må ha mat, ikke fordi vi vil jobbe for Catharina slo Torkel Torve fast i kveldens program.

Catharinas henvisning til smerter i ryggen, høstet liten sympati fra flere av deltakerne.

- Jeg er usikker på hvor vondt hun har i ryggen, men jeg tror ingen tør å si ifra, fordi de frykter å bli valgt til kamp, sa Farmen-kollega Ida Holmen.

Catharina hevder "Farmen"-produsentene har gjort skadene hennes mye mindre enn de er, både overfor de andre deltakerne og TV-seerne.

Den nye storbonden hevder TV 2 hele tiden bevisst har fjernet klipp der hun fikk behandling med blant annet kortison-sprøyter for sin dårlige rygg.

Etter at hun ble storbonde, skal presset ha blitt ekstra ille.

- Jeg var også i Oslo til behandling med bind for øynene, men det kunne de ikke ta med. Det virker som om dette er "mobb Catharina-uka", sier den opprørte "Farmen"-deltakeren til Seher.no.

Pedersen mener det virker som om TV 2 tidlig har bestemt seg for å stille henne i et dårlig lys.

- Andre Farmen-deltakere har sagt til meg at de har blitt stoppet av TV 2 når de sa noe positivt om meg. TV-folkene sa da at "dette kan vi ikke bruke". Episodene har bare blitt verre og verre, sier Catharina.

Mandagens episode fikk Catharina til å kaste seg på telefonen til TV 2 for å be om et oppklaringsmøte.

- Jeg tror vel ikke at noe kommer ut av det, de kan jo ikke akkurat klippe om serien. Men da får i hvertfall jeg blåst ut, sier hun oppgitt.

Pedersen tror neppe hun ville stilt opp i "Farmen" dersom hun fikk muligheten på nytt, etter å ha sett hvordan hun blir fremstilt.

-Før kveldens program ville jeg sagt ja, men nå ville jeg sagt nei, slår hun fast.

Alex Iversen i TV 2 sier til Seher.no er i løpende kontakt med alle "Farmen"-deltakerne og vil ta vurdere Catharinas ønske om et møte i løpet av kort tid.

LES OGSÅ: Catharina sa opp jobben