- HUMORISTISK MENT: Simone Boyle (høyre) reagerer på at Aurora Gude har kommet med negative kommentarer om hvor folk bor og hva de jobber med. Gude selv mener kommentarene er humoristisk ment. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
- HUMORISTISK MENT: Simone Boyle (høyre) reagerer på at Aurora Gude har kommet med negative kommentarer om hvor folk bor og hva de jobber med. Gude selv mener kommentarene er humoristisk ment. Foto: Thomas Horni / Seoghør.noVis mer

Føler seg misforstått i «Paradise Hotel»

- Jeg har en litt skarpere humor enn det folk forstår, sier Aurora Gude.

TILBAKE IGJEN: Aurora kom denne uken inn igjen på Paradise Hotel med fredning ut uka. Det førte til at Simone måtte reise hjem. Foto: Anton Soggiu, TV3
TILBAKE IGJEN: Aurora kom denne uken inn igjen på Paradise Hotel med fredning ut uka. Det førte til at Simone måtte reise hjem. Foto: Anton Soggiu, TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken måtte Simone Boyle (20) reise hjem fra «Paradise Hotel» etter at hun ble sendt hjem av Aurora Gude (21).

De to har ikke beholdt kontakten etter «Paradise Hotel». Simone forklarer at det har mye å gjøre med at Aurora gjentatte ganger har hatt negative holdninger som går på enkelte personers bosted og arbeid.

- Jeg har ikke kontakt med Aurora nå for tiden. Men det er ikke fordi jeg er bitter etter at hun sendte meg hjem. Det går mer på hennes holdninger overfor hvor folk kommer fra og hvor man jobber. Hun har snakket mye negativt om det. Slike mennesker vil jeg ikke ha i livet mitt, sier Simone til Seoghør.no.

Aurora har i løpet av «Paradise Hotel» flere ganger kommet med nedsettende kommentarer. Blant annet har østkanten i Oslo fått gjennomgå. Det samme har deltager Mats Slyngstad fått av både Aurora og Ann Marielle Lipinska, siden han jobber med å lage Grandiosa.

Hun føler føler seg imidlertid misforstått, og sier at kommentarene er humoristisk ment.

- Jeg synes egentlig ikke så mye negativt om hvor folk bor eller hva de driver med. Men jeg har en litt skarpere humor enn det folk forstår. Mange personer som lett lar seg dømme, misforstår dette, sier Aurora til Seoghør.no.

Hun mener at ting som blir sagt inne på «Paradise Hotel» må tas med en klype salt.

- Det er først og frest humoristisk ment. Folk må ta det med en klype salt. På «Paradise Hotel» sier man mye i pressede situasjoner.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Det har vært veldig mye oppmerksomhet fra gutter