Emil og Silas:

Føler seg misforstått: - Lett å dømme

Tvillingene Emil og Silas Massa Vasstrand (22) lar seg ikke pille på nesa av negative tilbakemeldinger.

POPULÆRE: Tvillingbrødrene Emil og Silas Massa Vasstrand (22) får stadig mer oppmerksomhet fra offentligheten. Det har også sine ulemper. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
POPULÆRE: Tvillingbrødrene Emil og Silas Massa Vasstrand (22) får stadig mer oppmerksomhet fra offentligheten. Det har også sine ulemper. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var gjennom storesøster Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (30) at navnene til Emil og Silas Massa Vasstrand (22) først begynte å dukke opp. Siden har tvillingbrødrene fått stadig mer oppmerksomhet på sosiale, så vel som tradisjonelle medier - og etter hvert blitt et fast skue på røde løpere.

Ikke minst etter opptredenen i familie-realityprogrammet «Funkyfam», som satte streamingrekord hos TV 2, har brødrene kjent på økt oppmerksomhet fra offentligheten. Åpenbart på både godt og vondt, om vi skal tro 22-åringene selv.

PÅ RØD LØPER: Tvillingbrødrene avbildet under Vixen Influencer Awards forrige helg, her med lillebror Noah Vasstrand i midten. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Tvillingbrødrene avbildet under Vixen Influencer Awards forrige helg, her med lillebror Noah Vasstrand i midten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er ikke så mange som forstår humoren vår, og det gjør at vi kanskje fremstår som litt «cocky». Det blir litt sånn «Ikke å tro at dere er noe»-stemning, fortalte Silas til Se og Hør under Vixen Influencer Awards forrige helg.

- Misforstått

Både Emil og Silas forteller om hatkommentarer på sosiale medier, der det meste går på deres oppførsel på tv-skjermen. Selv føler de seg misforstått.

- Vi er egentlig ganske jordnære, forsikrer guttene, og fortsetter:

- Det er lett å dømme noen uten å kjenne dem, men herregud: Om du velger å være influenser eller en offentlig person, kan du ikke sette deg ned å grine av den grunn.

Videre forklarer tvillingene at mange blir positivt overrasket ved første møte.

- Det har skjedd oppti flere ganger at vi får høre at vi er er annerledes enn det som kommer frem på tv-skjermen, forteller Silas.

Begge er enige om at de negative tilbakemeldingene preller av, og at det ikke er noe de tenker mye på.

FUNKYTWINS: Emil og Silas Massa blir til høsten å se i TV 2-serien «Funkyfam», og de har tydelige ambisjoner til hva de vil oppnå. Video: Thea Hope. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Kan dele alt

I likhet med storesøster Jørgine vier brødrene mye av hverdagen sin til trening. I tillegg driver de en egen Youtube-kanal sammen, «Funkytwins», der de gjør alt fra å konkurrere mot hverandre til å dele humoristiske sminkevideoer.

Selv om brødrene liker hverandres selskap, hender det også at de får nok.

Se dette innlegget på Instagram

Expectations vs Reality ⛸❄️—>

Et innlegg delt av Emil Vasstrand (@emilmassa)

- Det er alltid godt å ha en person som kjenner deg, på godt og vondt, men det er egentlig det verste også, forteller Silas, og fortsetter:

- Emil vet hvilke knapper han skal trykke på for å irritere meg, for å si det sånn. Eller hva han skal si for å få meg til å klikke.

Saken fortsetter under videoen.

LIKE: Emil og Silas Massa Vasstrand er svært like av utseende. Det fører med seg både positivt og negativt. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen. Video: Kine Falch / Rød Løper Vis mer

Store kranger til tross, heldigvis er ingen av gutta langsinte.

- Jeg kan dele alt med Silas uten at han dømmer meg, og det beste er at uansett hvor stor krangelen er, så ordner vi alltid opp igjen. Det har aldri vært så ille at vi blir uvenner, forteller Emil.

Mens Emil for tiden er singel, har Silas hatt kjæreste siden i fjor. Sistnevnte viste frem sin utkårede på kjendisfest i fjor høst, der han fortalte at paret møttes på Snapchat.

- Jeg syntes hun var dritvakker, så vi avtalte å møtes. Resten er historie, fortalte Silas til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: Derfor er eksmannen med på tv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer