Kim Kardashian og Kanye West:

Føler seg lurt

Hun visste ingenting om eksmannens planer.

Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB
Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Torsdag kveld var det tidligere superparet Kim Kardashian West (40) og Kanye West (44) gjenforent - igjen. Det var under sistnevntes «Donda»-show - som er artistens nye album.

Showet har fått massiv oppmerksomhet verden over, ikke minst fordi Kardashian gjorde en overraskende opptreden i showet iført noe som kan minne om en bryllupskjole.

Vekker oppsikt

Det var imidlertid ikke bare 40-åringens opptreden som vekket oppsikt. Marilyn Manson og rapperen DaBaby (29) hadde også en rolle i Wests «Donda»-prosjekt. Det har ikke falt i god jord.

Manson har nemlig blitt anklaget for seksuelle overgrep og fysisk mishandling av mer enn 15 kvinner, inkludert skuespiller Evan Rachel Wood (33). Rockeren har selv benektet anklagene.

Foto: Richard Shotwell / AP / NTB
Foto: Richard Shotwell / AP / NTB Vis mer

Heller ikke DaBaby har pådratt seg et godt rykte, etter han under en festival tidligere denne sommeren slengte ut flere homofobiske bemerkninger.

OVERRASKER: Noen av verdens største stjerner skal delta i en internasjonal kjendisversjon av «Big Brother». Video: TV 3 / Channel 7. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Ville aldri deltatt

Nå kommer det imidlertid frem at heller ikke Kardashian er særlig begeistret for eksmannens samarbeid med de to artistene. Kilder til nettstedet E! News forteller at hun ble «svært opprørt» over spesielt Mansons involvering:

- Hun ville aldri ha deltatt i noe hvis hun visste at Manson var en del av det.

Foto: Thornton Drury / Shutterstock / NTB
Foto: Thornton Drury / Shutterstock / NTB Vis mer

Kilden legger til at realitystjernen følte seg overrumplet av Wests beslutning, og forteller at Kardashian ikke ante at verken Manson eller noen av de andre personene skulle være der før hun kom.

En annen kilde forteller til nettstedet at 40-åringen fullførte sin del av showet, men at hun følte seg «lurt »av eksmannen, siden hun «virkelig ikke ante» omfanget av planene hans.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Gode venner

Til tross for Wests omdiskuterte show, er det mye som tyder på at det tidligere ekteparet har beholdt et godt vennskap etter sjokkskilsmissen i februar.

Den populære duoen giftet seg i 2013, og rakk i årene etter å bli en familie på seks. Sammen har de barna North (8), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Foto: O'Connor-Arroyo / AP / NTB
Foto: O'Connor-Arroyo / AP / NTB Vis mer

Nesten et halvt år er gått siden skilsmissenyheten, men de er blitt observert sammen en rekke ganger i perioden. I juli var de blant annet på museum i San Francisco sammen - hele familien. For om lag en måned siden dukket også Kardashian opp på eksmannens musikkarrangement.

- Du elsker meg

Rapperens nye album er dedisert til moren Donda West, som døde som følge av komplikasjoner etter en kosmetisk operasjon i 2007, men inneholder også tydelige referanser til bruddet.

Blant annet synger han om å miste familien sin. Da han tidligere i sommer hadde konsert, var det tydelig at han hadde beskjeder til sin tidligere kone.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Da rappet han blant annet følgende linje, ifølge People:

- Men du kom hit for å vise meg at du fremdeles elsker meg.

LES OGSÅ: - Det var krise

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer