Føler seg lurt

Kris Humphries mener Kim Kardashian brukte ham for å fremme sin egen karriere.

FØLER SEG BRUKT: Kris Humphries tror  Kim Kardashian giftet seg med ham for å få blest om realityshowet. Nå ønsker han å annullere ekteskapet.  Foto: All Over Press
FØLER SEG BRUKT: Kris Humphries tror Kim Kardashian giftet seg med ham for å få blest om realityshowet. Nå ønsker han å annullere ekteskapet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kris Humphries (26) giftet seg med Kim Kardashian (30) i august i år. Onsdag søkte Kim om skilsmisse, og nå vil Kris annullere ekteskapet, fordi han hevder han ble lurt av kona.

Da det ble kjent at stjerneparets ekteskap var over, ville ryktene ha det til at hele giftemålet var et PR-stunt for å skape blest om realityserien «Keeping up with the Kardashians». Ifølge basketballstjernen stemmer ryktene og nå søker han annullering på grunnlag av svindel.

Ifølge Kardashians venner benekter Kim at hun lurte eks-kjæresten. Da det ble klart at paret gikk hvert til sitt skrev hun et innlegg på bloggen sin, der hun hevder at hun giftet seg på grunn av kjærlighet.

- Jeg følte at jeg var på en berg-og-dal-bane som jeg ikke kom meg av, selv om jeg sikkert burde ha gjort det. Jeg ble så opphengt i alt styret og filmingen av programmet at da jeg burde ha avsluttet forholdet, visste jeg ikke hvordan og jeg ville ikke såre noen, skriver hun på sin blogg.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jeg giftet meg av kjærlighet - ikke for TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer