Føler seg ikke truet av Jenny

Vegard Leite er ikke redd for Jennys favorittstempel.

FINALISTER: Vegard Leite og Jenny Langlo skal kjempe mot hverandre om å bli Norges nye idol. Foto: Stella Pictures
FINALISTER: Vegard Leite og Jenny Langlo skal kjempe mot hverandre om å bli Norges nye idol. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag skal de to gjenværende «Idol»-finalistene Vegard Leite (19) og Jenny Langlo (18) kjempe mot hverandre i en direktesendt finale, og Norges nye superstjerne blir kåret av publikum.

Alle finalistene har hele tiden sagt at de er en sammensveiset gjeng, og Leite har bare gode ord om sin «motstander».

- Jenny er helt ufattelig dyktig. Jeg skjønner at dommerne oppfordrer folk til å stemme på henne, sier han til Seher.no.

Jenny har blitt omtalt som favoritt fra første stund, mens Vegard har fått noe mindre oppmerksomhet gjennom konkurransen. De fire dommerne har skrytt Langlo opp i skyene og oppfordret seerne til å stemme, men Leite blir ikke skremt av Jennys favorittstempel.

- Nei, hun fortjener det. Hun har en veldig spesiell stemme og en innlevelse i sangen som er helt unik, forteller han.

Selv om Vegard tar dommernes tilbakemeldinger med ro, er kjæresten Marianne Borgen lei av kommentarene. Onsdag gikk hun ut i VG og stemplet dommernes vurderinger som ufine og usakelige. Kritikken har blant annet handlet om Vegards formidlingsevne, som noen av dommerne ikke mener er tilstrekkelig.

- «Idol» handler om mer enn den beste sangstemmen. Det handler om å være en artist og ha en formidlingsevne og noe som rører og engasjerer folk. Jeg er glad i Vegard, men jeg mener han kommer litt til kort der, sa Gunnar Greve Pettersen til Seher tidligere denne måneden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil si det er på grensen til mobbing

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer