Føler seg ikke som syndebukk

- Kjipt å ryke på noe så simpelt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter en nervepirrende innspurt, var det til slutt Robert Sømod (23) og Julie Sannerud (21) som måtte forlate Amazing Race i kveld.

Moods of Norway-kollegene nådde dermed ikke finalen som sendes neste uke. Roberts feiltolkning av oppgaven der parene skulle bære isbiter, ble avgjørende.  

Se den dramatiske exiten i vinduet over!

-  Jeg trodde vi skulle komme fram med minst 20 kilo, men så var det eksakt 20 kilo. Klart det er kjipt å ryke ut på noe så simpelt som å bære is, fastslår 23-åringen overfor Seoghør.no.
 
Han tror nemlig Julie og han hadde tatt igjen bestevenninnene Camilla Kreutz (41) og Cecilie Smith (43) dersom de hadde hatt med riktig antall kilo.

- Vi har diskutert det med dem i ettertid, og vi hadde nok det, ja. Det gjør det jo ekstra surt, selv om vi absolutt unner dem finaleplassen, påpeker han.

Likevel føler han seg ikke som noen syndebukk.

- Kanskje litt der og da, men ikke i ettertid. Jeg gjorde en tabbe på feil tidspunkt, men det er det. Men selvfølgelig angrer jeg på at jeg ikke holdt hodet kaldt og leste oppgaven bedre.  Likevel var så slitne begge to at det der og da nesten føltes like greit å ryke, påpeker Robert. 

Han omtaler Amazing Race-deltagelsen som en unik reise.  

- Julie og jeg har om mulig blitt enda bedre venner. Nå vet vi alt om våre styrker og svakheter, fastslår Robert.

Han får støtte av Julie. 

- Vi har vært to om alt, så jeg bærer absolutt ingen nag til Robert. Vi var ganske stressa begge to, påepeker hun til Seoghør.no.

Julie er glad de fikk være med så lenge som de fikk. I kveld så vennene episoden sammen. 

- Vi feirer at vi kom så langt med øl og champagne, fastslår de to med et smil.  

LES OGSÅ: Amazing Race-Cecilie i dramatisk ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer