Adam Levine:

- Føler seg forferdelig

Adam Levine og kona holder sammen.

ILLOJAL: Adam Levine erkjente nylig å ikke ha vært helt lojal gjennom ekteskapet til kona Behati Prinsloo. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB
ILLOJAL: Adam Levine erkjente nylig å ikke ha vært helt lojal gjennom ekteskapet til kona Behati Prinsloo. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Adam Levine (43), kjent som vokalist for «Maroon 5», har utvilsomt stått i stormen den siste tiden. I september dukket det opp en rekke utroskapsanklager mot artisten, fra kvinner som påsto å ha vært i romantisk kontakt med ham.

Levine har vært gift med kona Behati Prinsloo (34) i åtte år. På Instagram erkjente Levine at han ikke har vært helt lojal. Han avkreftet imidlertid å ha hatt en affære.

«Jeg brukte dårlig dømmekraft da jeg snakket med andre enn kona mi i ENHVER form for flørtende måte. Jeg hadde ikke en affære, men jeg gikk likevel over grensen i en periode av livet jeg angrer på», skrev han blant annet.

Til tross for alt, skal paret fortsatt være sammen.

Takknemlig for kona

En kilde forteller overfor Us Weekly at Levine og Prinsloo jobber seg gjennom ting, og at artisten er takknemlig for å ha fått en ny sjanse i ekteskapet.

GNIST: Iselin Guttormsen og Catalin Andrei har måtte svare på romanserykter denne sesongen, og nå letter de enda mer på slørte om hva som egentlig skjer mellom dem. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Adam føler seg forferdelig for hva han har latt henne gå gjennom, sier kilden til magasinet, og fortsetter:

- Alt han kan gjøre nå er å sørge for at han jobber med seg selv og ikke ødelegger for seg selv igjen. Han elsker henne høyt og føler seg overtakknemlig og heldig for at hun fortsatt står ved hans side og gir ham en andre sjanse til å bevise seg selv, forteller kilden.

Kona Behati Prinsloo har ikke kommentert anklagene.

Viste frem meldinger

Anklagene begynte å strømme på i september, etter at Instagram-modellen Sumner Stroh delte en Tiktok-video med «bildebevis» på en påstått affære med artisten.

KJÆRESTER: Tidligere «Ex on the beach»-deltakerne Martine Baardseng og Robin Johansson blir kjærester under intervjuet. Video: Rød Løper Vis mer

Det dreide seg om flere flørtende meldinger som skal ha kommet fra Levines offisielle Instagram-konto, ifølge People.

Men Stroh var bare toppen av isfjellet. Flere kvinner sto frem med sine meldinger og påsto å ha hatt flørtende og romantisk kontakt med Levine gjennom ekteskapet hans.

Artisten har som nevnt erkjent å ha vært illojal mot kona, og skrev på Instagram at han tar fullt ansvar for skaden han har påført henne og familien.

«I visse tilfeller ble det upassende; jeg har tatt opp dette og tatt proaktive skritt for å rette opp i det med familien min. Min kone og min familie er alt jeg bryr meg om i denne verden. Å være så naiv og dum nok til å risikere det eneste som virkelig betyr noe for meg var den største feilen jeg kunne gjøre. Jeg kommer aldri til å gjøre det igjen. Jeg tar fullt ansvar. Vi skal komme oss gjennom dette. Og vi skal komme oss gjennom det sammen», skrev han.

LES OGSÅ: Folket sviktet Märtha: - Hun har det tøft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer