Adam Levine:

- Føler seg forferdelig

Adam Levine og kona holder sammen.

ILLOJAL: Adam Levine erkjente nylig å ikke ha vært helt lojal gjennom ekteskapet til kona Behati Prinsloo. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB
ILLOJAL: Adam Levine erkjente nylig å ikke ha vært helt lojal gjennom ekteskapet til kona Behati Prinsloo. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Adam Levine (43), kjent som vokalist for «Maroon 5», har utvilsomt stått i stormen den siste tiden. I september dukket det opp en rekke utroskapsanklager mot artisten, fra kvinner som påsto å ha vært i romantisk kontakt med ham.

Levine har vært gift med kona Behati Prinsloo (34) i åtte år. På Instagram erkjente Levine at han ikke har vært helt lojal. Han avkreftet imidlertid å ha hatt en affære.

«Jeg brukte dårlig dømmekraft da jeg snakket med andre enn kona mi i ENHVER form for flørtende måte. Jeg hadde ikke en affære, men jeg gikk likevel over grensen i en periode av livet jeg angrer på», skrev han blant annet.

Til tross for alt, skal paret fortsatt være sammen.

Takknemlig for kona

En kilde forteller overfor Us Weekly at Levine og Prinsloo jobber seg gjennom ting, og at artisten er takknemlig for å ha fått en ny sjanse i ekteskapet.

- Adam føler seg forferdelig for hva han har latt henne gå gjennom, sier kilden til magasinet, og fortsetter:

- Alt han kan gjøre nå er å sørge for at han jobber med seg selv og ikke ødelegger for seg selv igjen. Han elsker henne høyt og føler seg overtakknemlig og heldig for at hun fortsatt står ved hans side og gir ham en andre sjanse til å bevise seg selv, forteller kilden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.