Kylie Jenner:

- Føler seg ferdig med programmet

Kylie Jenner mener hun ikke får noe ut av realityprogrammet. Det får moren til å reagere.

SUKSESSERIE: I disse dager går sesong 16 av «Keeping Up With The Kardashians» på tv. Nå føler Kylie Jenner seg ferdig. Foto: NTB Scanpix
SUKSESSERIE: I disse dager går sesong 16 av «Keeping Up With The Kardashians» på tv. Nå føler Kylie Jenner seg ferdig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig fortalte Kylie Jenner (21) at datteren Stormi (1) ikke vil være å se i familiens realityprogram, «Keeping Up With The Kardashians». 21-åringen begrunnet avgjørelsen med at den lille jenta selv skal få bestemme om hun ønsker å være en del av det eller ikke, og venter derfor med å eksponere henne på tv til hun er gammel nok.

Tross avgjørelsen deler Kylie stadig bilder av sin lille øyensten i sosiale medier, men vi må altså vente en stund før Stormi blir å se i realityserien.

Den berømte familien viser både opp- og nedturer i «Keeping Up With The Kardashians» og holder tilsynelatende svært lite privat for følgerne sine. Nå ser det imidlertid ut til at Kylie Jenner har fått nok. At datteren ikke skal delta kommer kanskje ikke som noe sjokk, men nå skal også 21-åringen føle seg ferdig.

Den yngste i reality-søskenflokken har gjort stor suksess etter at hun for noen år siden startet opp sminkemerket «Kylie Cosmetics». Suksessen har nemlig sørget for å gi Kylie en solid topplassering på Forbes liste over verdens yngste, kvinnelige milliardærer.

Kris Jenner reagerer

Ifølge kilder nær stjernen står hun nå såpass godt på egne ben at hun føler hun ikke får noe særlig ut av «Keeping Up».

- Hun kjenner at hun ikke er avhengig av serien lenger og mener hun har gjort sitt, sier kilden ifølge Radar Online.

Ifølge kilden er det nettopp sminkemerket 21-åringen ønsker å fokusere på fremover, men føler at inspillingen av serien tar for mye av tiden hennes som hun kunne ha brukt på andre ting.

Kylies mamma, Kris Jenner (63), som er hjernen bak suksesserien, skal være svært misfornøyd med datterens avgjørelse. Det amerikanske kjendisnettstedet skriver nemlig at Kris er avhengig av alle døtrene for å få til en ny kontrakt med tv-kanalen. Den som eksisterer i dag går nemlig ut når sesong 16, som går på tv i disse dager, er ferdig.

KIM KARDASHIAN: Kim Kardashian røpte denne uken mulig navn på det kommende barnet, og navnet overrasker! Vis mer

At Kylie Jenner nå kanskje trekker seg kan med andre ord bety usikker fremtid for den populære realityserien, i hvert fall hvis vi skal tro flere utenlandske medier.

De siste sesongene og ikke minst episodene av «Keeping Up» har Kylie vært mindre og mindre å se. Nå bruker hun heller tiden med datteren og på sminkemerket. Forrige måned prydet stjernen forsiden av den siste utgaven av magasinet Interview Germany, og i den anledning delte Kylie åpenhjertig om morsrollen og den ett år gamle datteren.

Vil gi datteren søsken

I intervjuet fortalte sminkemogulen blant annet at hun alltid har hatt et ønske om å bli en ung mor.

- Jeg husker at andre spurte meg «er du klar for dette?», men jeg visste alltid at jeg var klar. Du aner ikke hvor stor den kjærligheten er før du har et eget barn. Hun blir alltid satt først, og det er mye å ta innover seg i ung alder. Men jeg føler at jeg er skapt for dette, og hun har forandret livet mitt til det bedre, sa Kylie.

Se dette innlegget på Instagram

my baby is stuck to me like glue lately🖤

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Videre sa 21-åringen at hun ser på livet på en mer positiv måte enn tidligere, og at hun føler livet først begynte etter at hun fikk Stormi.

På spørsmål om et nytt tilskudd i familien er i sikte, svarte 21-åringen at hun absolutt har et ønske om å gi Stormi søsken, men at hun og kjæresten foreløpig ikke har noen planer om det i nærmeste fremtid.

Videre fortalte realitystjernen at hun stadig føler på et press for å være et godt forbilde, og at dette oppsto etter at hun selv ble mamma.

- Jeg følte et mye større press for å være en god rollemodell da jeg fikk datteren min, fordi jeg vet at hun skal se opp til meg, og jeg vil være det beste eksempelet jeg kan være, forklarte hun.

KARDASHIANS: I disse dager ruller sesong 16 av realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians» ut på norske skjermer. Vi møtte Sophie Elise på premieren og hørte om hva hennes forhold til jentene er. Vis mer

LES OGSÅ: - Ekstremsport i planlegging

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer