UENIG: - Jeg føler jeg blir fremstilt feil i forhold til det Lasse sier, mener Maren Gjesdal, som må ut i tvekamp i søndagens «Farmen». Foto: Alex Iversen/TV 2
UENIG: - Jeg føler jeg blir fremstilt feil i forhold til det Lasse sier, mener Maren Gjesdal, som må ut i tvekamp i søndagens «Farmen». Foto: Alex Iversen/TV 2Vis mer

Føler seg feil fremstilt i «Farmen»

- Jeg synes dette var urettferdig, sier Maren til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Lloyd Lorenz (21) var i forrige uke den første som måtte ta den tunge turen ut av årets «Farmen» på TV 2. Like etterpå ble Lasse Rød Hansen (23) valgt til denne ukens storbonde.

Tirsdag hadde Lasse den utakknemlige jobben med å velge førstekjempe til søndagens tvekamp. Førstekjempe ble Bønes-jenta Maren Gjesdal (19), og begrunnelsen var at hun var personen som bidro minst i arbeidet på gården.

Det får den vakre vestlandsjenta til å reagere.

- Jeg føler jeg blir fremstilt feil i forhold til det Lasse sier, at jeg var den som bidro minst. Akkurat det synes jeg at var litt urettferdig. Jeg vet at det var et vanskelig valg han tok, men jeg la ned like mange arbeidstimer som de andre, sier Maren Gjesdal til Se og Hør.

Hun var likevel ikke overrasket over at det var nettopp hun som ble valgt til førstekjempe.

- Det gikk opp for meg den samme dagen som valget skulle tas, at det kom til å bli meg. Det var bare en sterk følelse jeg fikk.

I tirsdagens episode var en av de andre deltagerne Morten Heggdal (44) klar på at han kom til å lage et «aldri så lite helvete» for Lasse dersom han ble valgt til kamp. Maren tror denne «trusselen» var en av grunnene til at storbonden ikke turte å gjøre et så kontroversielt valg.

- Det er godt mulig at det påvirket Lasse, ja. Det kunne blitt problematisk for Lasse hvis han hadde valgt Morten og Morten vant kampen, mye mer problematisk enn hvis jeg kommer tilbake igjen. Uansett, jeg tror det var satt litt på spissen. Morten er en veldig fin fyr, som av og til bare «forsnakker» seg litt, mener Maren Gjesdal.

Søndag er det klart for ny tvekamp i «Farmen». Da skal Maren velge hvem hun vil møte til kamp.

LES OGSÅ: Brudd for «Farmen»-paret