- Føler meg vakrere etter at jeg rundet 30

Jessica Alba avslører hvordan hun bevarer sin smekre figur.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Jessica Alba (33) har vært alle gutters våte drøm siden midten av 90-tallet. Hun er ikke blitt mindre populær med årene, og troner ofte i toppsjiktet på «mest sexy»-kåringer verden over.

I et intervju med E! News forteller den flotte tobarnsmoren at hun trives bedre og bedre med seg selv for hvert år som går:

- Jeg hadde et sånn: «aaah, jeg er ikke i 20-årene lenger! Hva er meningen med livet?»-utbrudd da jeg fylte 30. Men jeg føler meg vakrere som 33-åringen enn jeg gjorde som 23-åring. Til og med som 30-åring.

TRAVEL SMÅBARNSMAMMA: Jessica Alba elsker å være aktiv med døtrene Honor og Haven. Her i parken med minstejenta tidligere i vår. Legg merke Albas trendy sandaler fra det tyske skomerket Birkenstock. Foto: Stella Pictures
TRAVEL SMÅBARNSMAMMA: Jessica Alba elsker å være aktiv med døtrene Honor og Haven. Her i parken med minstejenta tidligere i vår. Legg merke Albas trendy sandaler fra det tyske skomerket Birkenstock. Foto: Stella Pictures Vis mer

Alba har tidligere uttalt at hun hater å trene, og for å komme i form til Sin City-oppfølgeren «A Dame to kill for», som i disse dager ruller over amerikanske kinoer, benyttet hun seg blant annet av dansing.

- Flere av vennene mine sier: «Kroppen din så fantastisk ut da du danset, du burde gjøre det oftere!» Men vet du hva, jeg er for sliten for det.

Sammen med ektemannen Cash Warren (35) har hun døtrene Honor Marie (6) og Haven (3), og er en svært aktig og hengiven mamma til de to småjentene.

I intervjuet med E!News avslører hun også at hun er opptatt av å holde et sunt kosthold, til tross for at hun er glad i søtsaker og usunn mat:

- Jeg prøver å ikke gi etter. Jeg mener, jeg elsker desserter og sånne ting, men det er jo ikke spesielt bra for en. Jeg elsker også nachoes og tequila!

«Sin City: A Dame to kill for» har Norgespremiere 5. september.

Se trailer under (ekstern lenke):

LES OGSÅ: Jessica Alba gikk med korsett for å bli kvitt babykiloene

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer