FØR: Her hadde Jennifer akkurat startet slankingen. Foto: Stella Pictures
FØR: Her hadde Jennifer akkurat startet slankingen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Føler meg splitter ny etter slankingen

Gikk ned 30 kilo og ble kåret til årets flotteste kjendiskropp.

Publisert
SEHER.NO: Jennifer Hudson (28) hevder hun føler seg som en helt ny person etter at hun gikk ned i vekt. Stjernen ble mamma for første gang i 2009, og etter fødselen begynte kiloene å rase av. I april i år hadde hun gått ned 30 kilo.

- Det er nesten som jeg er en ny person. Men jeg stiller fortsatt spørsmål ved hvordan jeg ønsker å representere meg selv, og hvordan jeg ønsker at folk skal se på meg, sier hun ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Stjernen ble i år talsperson for organisasjonen WeightWatchers etter den imponerende slankingen. Det endte med at hun ble kåret til årets flotteste kjendiskropp sammen med Kelly Osbourne.

At det var Osbourne og Hudson som vant kåringen, synes kjendisbloggeren Perez Hilton var fullt fortjent.

- De er verdige vinnere og fortjener det. De ser begge fantastiske ut og er en inspirasjon for alle som ønsker å gå ned i vekt, skriver han på FitPerez.com.

Nå er Hudsons nye slankesang, «Feelilng Good», aktuell i en ny reklamefilm for WeightWatchers.

- Sangen er en perfekt måte å beskrive min ferd gjennom slankingen og hvordan det har fått meg til å føle. Hvis man kan putte alt jeg har inni meg av følelser og motivasjon på en flaske, er dette resultatet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: De har årets flotteste kjendiskropper

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer