- Føler meg som søppel av det de skriver

Trosset nettmobberne med bikiniparty.

POPSUKSESS:  Jesy Nelson har sammen med venninnene Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock og Perrie Edwards gjort suksess med bandet Little Mix. Foto: All Over Press
POPSUKSESS: Jesy Nelson har sammen med venninnene Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock og Perrie Edwards gjort suksess med bandet Little Mix. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Jesy Nelsons ferietur på stranda nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Britiske Jesy Nelson (20) har sammen med venninnene i gruppen Little Mix gjort suksess i Storbritannia, etter at de ble oppdaget i landets versjon av TV-programmet «X Factor» i fjor.

Men Jesy har også fått merke berømmelsens mørke bakside.

På nettet har brunetten nemlig blitt kraftig hetset og hengt ut som overvektig og tykk.

Til Daily Mail sier Nelson at hun har fått med seg mobbingen, og at den til tider har gått kraftig inn på henne.

-  Noe av det de skriver, får meg til å føle meg som søppel. Jeg vet jo at jeg er større enn de andre jentene, men kommentarene går inn på meg.

- Selv om jeg var forberedt på at jeg ville får høre sånt fra første stund, så går det inn på deg når du får det rett i fjeset. Da jeg så det begynte jeg å gråte.

Etter å ha kommet seg over det første sjokket har imidlertid Jesy valgt å ta opp kampen med kritikerne på sin egen måte.

Sammen med familie og gode venninner ferierte hun i forrige uke på den karibiske øya Barbados, og poserte gjerne for de lokale paparazzi-fotografene i bikini.

Forhåpentligvis har krtitikken stilnet når hun senere denne måneden legger ut på turné sammen med de andre britiske «X Factor»-finalistene...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun er årets badedraktmodell

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer