- FØLER MEG SOM EN TENÅRING: Ronnie Wood får ikke nok av sin 42 år yngre kjæreste, den russiske bartenderen Ekaterina Ivanova. Foto: All Over Press
- FØLER MEG SOM EN TENÅRING: Ronnie Wood får ikke nok av sin 42 år yngre kjæreste, den russiske bartenderen Ekaterina Ivanova. Foto: All Over PressVis mer

- Føler meg som en tenåring

Rolling Stones-gitaristen angrer ikke et sekund på at han dumpet kona for sin 42 år yngre kjæreste.

SEHER.NO: Rolling Stones-gitaristen Ronnie Wood (62) angrer ikke et sekund på at han ifjor falt for den 42 år yngre russiske bartenderen Ekaterina Ivanova, til tross for at det har kostet ham et ekteskap og gjort flere av barna hans sinte på ham.

- Forholdet til Ekaterina har vært et stort eventyr, og jeg har mye moro. Det er et nytt liv for meg, sier han ifølge nettstedet Contactmusic.

Ronnies kone gjennom 24 år, Jo, tok ut skilsmisse etter skandalebildene av ektemannen og hans nye flamme, som kan koste rockeren flere hundre millioner kroner.

Men Wood blåser av sitt stormfulle forhold til eks-kona, og hevder han er mye mer på bølgelengde med sin nye flamme.

- Jeg føler meg som en tenåring. Jo eldre jeg blir, jo yngre føler jeg meg. Jo og jeg har gått hver vår vei. Jeg er et annet sted nå, enn for 30 år siden, sier 62-åringen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Klar for å gifte seg med Ekaterina