Tiril Sjåstad Christiansen:

- Føler meg som en hvalross

«Farmen kjendis»-programlederen venter sitt første barn med forloveden Stian Lauritzen om litt over en uke.

SNART TERMIN: Ni dager før termindatoen tar Tiril Sjåstad Christiansen seg tid til en prat med Se og Hør. - Svangerskapet har gått overraskende bra, sier hun. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SNART TERMIN: Ni dager før termindatoen tar Tiril Sjåstad Christiansen seg tid til en prat med Se og Hør. - Svangerskapet har gått overraskende bra, sier hun. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

19. november venter «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (25) og forloveden Stian Lauritzen (32) sitt første barn. Det kjente paret avslørte i september at de blir foreldre til en jente, og nå går 25-åringen inn i siste innspurt av graviditeten.

Med en drøy uke igjen til terminen, er det en opplagt og vital Sjåstad Christiansen som oppsummerer svangerskapet når Se og Hør slår på tråden.

- Svangerskapet går overraskende bra. Jeg hadde aldri trodd det skulle være så greit å være gravid. Det går helt strålende. Men jeg skal være ærlig og si at jeg gleder meg litt til at hun kommer ut, sier hun.

Sjåstad Christiansen er glad for at hun har sluppet unna de verste gravidplagene.

- Det er viktig å få frem at man kan gå gjennom et svangerskap uten de store plagene. Men jeg har hatt mye vann i beina, de er nesten sprengt. Det gjør ikke vondt, men jeg føler meg som en hvalross til tider. Men det har gått helt fint, sier 25-åringen til Se og Hør.

Har navnet klart

Den alltid så blide programlederen synes svangerskapet har gått svært fort, og priser seg lykkelig over at hun har levd tilnærmet som normalt. Hun har derimot ikke har kunnet «spenne på seg joggeskoene og løpe intervaller».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer