Tiril Sjåstad Christiansen:

- Føler meg som en hvalross

«Farmen kjendis»-programlederen venter sitt første barn med forloveden Stian Lauritzen om litt over en uke.

SNART TERMIN: Ni dager før termindatoen tar Tiril Sjåstad Christiansen seg tid til en prat med Se og Hør. - Svangerskapet har gått overraskende bra, sier hun. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SNART TERMIN: Ni dager før termindatoen tar Tiril Sjåstad Christiansen seg tid til en prat med Se og Hør. - Svangerskapet har gått overraskende bra, sier hun. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

19. november venter «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (25) og forloveden Stian Lauritzen (32) sitt første barn. Det kjente paret avslørte i september at de blir foreldre til en jente, og nå går 25-åringen inn i siste innspurt av graviditeten.

Med en drøy uke igjen til terminen, er det en opplagt og vital Sjåstad Christiansen som oppsummerer svangerskapet når Se og Hør slår på tråden.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen forteller til Dagbladet at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

- Svangerskapet går overraskende bra. Jeg hadde aldri trodd det skulle være så greit å være gravid. Det går helt strålende. Men jeg skal være ærlig og si at jeg gleder meg litt til at hun kommer ut, sier hun.

Sjåstad Christiansen er glad for at hun har sluppet unna de verste gravidplagene.

- Det er viktig å få frem at man kan gå gjennom et svangerskap uten de store plagene. Men jeg har hatt mye vann i beina, de er nesten sprengt. Det gjør ikke vondt, men jeg føler meg som en hvalross til tider. Men det har gått helt fint, sier 25-åringen til Se og Hør.

VENTER BARN: Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen venter en liten jente om kort tid. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
VENTER BARN: Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen venter en liten jente om kort tid. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

Har navnet klart

Den alltid så blide programlederen synes svangerskapet har gått svært fort, og priser seg lykkelig over at hun har levd tilnærmet som normalt. Hun har derimot ikke har kunnet «spenne på seg joggeskoene og løpe intervaller».

- Det har gått så fort, det er ikke noe jeg ikke kan ha gjort fordi jeg har vært gravid. Det har gitt mersmak, jeg har vært veldig, veldig heldig, sier Sjåstad Christiansen til Se og Hør.

Nå holder hun og Lauritzen seg for det meste hjemme og venter på at den lille skal komme.

- Når det er en uke til termin, er livet litt på pause. Hverdagen er litt begrenset, og på grunn av corona, er det ikke så mange vi kan møte. Vi er bare for oss selv, og det er litt kjedelig. Vi skulle gjerne ha hengt mer med folk, men vi må ta forholdsregler.

FØDEKLAR: - Jeg gleder meg sykt til fødselen, sier Tiril Sjåstad Christiansen til Se og Hør. Foto: Privat
FØDEKLAR: - Jeg gleder meg sykt til fødselen, sier Tiril Sjåstad Christiansen til Se og Hør. Foto: Privat Vis mer

Selve fødselen tar hun med knusende ro - selv om hun altså skal føde midt i en pandemi, med alt det innebærer.

- Folk må tro jeg er spinnvill, for jeg gleder meg helt sykt til fødselen. Jeg har vært med på fødselen til søsteren min, og det var helt fantastisk. Jeg ser på det som en utfordring jeg gleder meg til å oppleve. Det blir spennende, men sikkert vondt, forklarer Sjåstad Christiansen til Se og Hør.

SPENNENDE: Farmen kjendis-programleder Tiril Sjåstad Christiansen uttaler seg om den nye programlederkollegaen Mads Hansen i søsterprogrammet Farmen. Video: Steffen Pettersen / Rød Løper Vis mer

Mistenker overtid

Navnet på det kommende barnet er allerede klart, uten at programlederen vil dele det med omverden riktig enda. Men 25-åringen kan røpe at navnet blir av det unike slaget.

- Vi har ikke hatt så mange navn i loopen i løpet av graviditeten. Men vi hørte et navn i sommer, som vi aldri hadde hørt før. Det var veldig tilfeldig. Det er gøy med et navn som nesten ingen andre heter. Det er bare 120 mennesker som heter det i Norge, avslører «Farmen»-profilen overfor Se og Hør.

Nå fyller hun tiden med håndarbeid hjemme i Grimstad i påvente av den lille tullas ankomst.

- Nå går det i hekling og strikking. Jeg er helt håndarbeidsnørd, jeg har snart senebetennelse fordi jeg har strikket så mye. Jeg strikker babytøy og lager leker. Jeg har produsert nesten hele barnerommet, tror jeg, sier Sjåstad Christiansen.

Med barnerommet klart, er alt lagt til rette for familieforøkelsen. 25-åringen er likevel forberedt på å måtte smøre seg med tålmodighet.

SEIER: Tiril Sjåstad Christiansen feiret seieren sammen med kjæresten Stian Lauritzen. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope Vis mer

- Jeg tipper jeg kommer til å gå langt på overtid. Jeg sa til Stian nylig at jeg tror hun har det litt for godt der inne, fleiper hun overfor Se og Hør.

LES OGSÅ: - Veldig, veldig alvorlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer