INN OG UT: Atle Antonsens rollefigur "Bent" gjorde til slutt stor suksess i realityparodien "Nissene på låven" i 2001 etter først å ha blitt stemt ut flere ganger. Kanskje skjer det samme med Marita? Foto: TV Norge
INN OG UT: Atle Antonsens rollefigur "Bent" gjorde til slutt stor suksess i realityparodien "Nissene på låven" i 2001 etter først å ha blitt stemt ut flere ganger. Kanskje skjer det samme med Marita? Foto: TV NorgeVis mer

- Føler meg som Bent i "Nissene på låven"

Utstemte Marita hopper gjerne inn i Robinsonekspedisjonen for fjerde gang.

SEHER.NO: Ingen har fått så mange sjanser til å komme seg til Robinson-finalen som Marita Edquist, men det hjalp likevel ikke for 25 åringen.

Søndag måtte hun forlate Robinsonstranda for tredje gang, etter duell med Severin Suveren Meiland i øyrådet.

Marita velger imidlertid å ta yo-yo tilværelsen med et stort smil.

Hun sammenligner seg selv med Atle Antonsens rollefigur "Bent" fra realityparodien "Nissene på låven", som ble stemt inn og ut av serien en rekke ganger.

- Det er flere som har sagt til meg at jeg er akkurat som han Bent og jeg føler det litt sånn. Jeg kan ikke si om det ender med at jeg vinner, sånn som han gjorde, men jeg hadde i hvert fall innstillingen at jeg ikke var ute før jeg stod på flyplassen i Norge, ler hun til Seher.no.

Marita ble kastet inn igjen i "Robinsonekspedisjonen" for tredje gang, ettr at Tommy Lankut trakk seg fra serien.

- Jeg hadde en skikkelig fest med de utstemte deltakerne på lag Nord og hadde drukket en god del drinker, da jeg plutselig fikk beskjed om at jeg skulle inn igjen dagen etter. Jeg tenkte bare at jeg måtte spise det jeg kunne.

Hun hevder hun hadde planen klar for å overleve, men ble overrumplet av Christer i øyrådet.

- Hadde det vært et vanlig øyråd, er jeg sikker på at Severin hadde måttet gå, men så fortalte de oss at vi måtte skrive to navn, og det hadde vi ikke noen plan for. I duellen var det jo fifty-fify prosent sjanse, men i ettertid skulle jeg selvfølgelig ønske at jeg hadde valgt først, sier hun.

Nå har hun lagt Robinsonekspedisjonen bak seg, men er ikke avvisende til nye reality-tilbud.

- Hvis de skal lage en ny sesong av "Nissene på låven" er det bare å ringe, jeg føler jeg har erfaringen som trengs, spøker hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke så dum