MISLIKER FORTIDEN: Mark Wahlberg er ikke helt komfortabel med rapper-fortiden sin. Her med Rhea Durham, hans forlovede. Foto: All Over Press
MISLIKER FORTIDEN: Mark Wahlberg er ikke helt komfortabel med rapper-fortiden sin. Her med Rhea Durham, hans forlovede. Foto: All Over PressVis mer

- Føler meg skyldig

Mark Wahlberg liker ikke "Marky Mark".

SEHER.NO: Mark Wahlberg (36) var ikke mors beste barn i ungdomstiden. Han havnet tidlig på skråplanet, og til sist fikk en tid i ungdomsfengsel ham til å skjerpe seg.

Dernest slo han igjennom som sexy rapper og "Good Vibrations", og sto ofte og danset i bokseren med ballegrep, og ble nettopp berømt som undertøysmodell for Calvin Klein.

Men det begynner å bli mange år siden, og han er nå blitt en svært etablert og etterspurt skuespiller. Og ikke minst en stødig familiefar, og konservativ katolikk.

- Jeg skulle ønske jeg hadde rappet om Jesus, for da hadde jeg ikke følt meg så skyldig i dag, sier Mark til VG.

Men Mark retter opp sin fortid blant annet med sin siste film, skrekkfilmen "The Happening" som handler om at plantene i storbyen New York får folk til å begå kollektivt selvmord.

- Det er en viktig film hvis det får folk til å tenke gjennom sine handlinger. Det har fått meg til å tenke over hva vi gjør med skaperverket. Du vet, vi er utrolig velsignet med denne planeten vi bor på, og så har vi rotet det ordentlig til, forteller Mark videre.

Filmen har i hvert fall fått Mark til å bli mer miljøbevisst  i sine handlinger. Han forteller at han gjør små ting so må slå av lys når han forlater rom, skrur av TV-en når ingen ser på, tar kortere dusjer og sluttet å la vannet renne mens han pusser tennene.

- Dessuten har jeg tenkt til å kjøpe meg hybridbil, sier han til avisen.

LES OGSÅ: Mark hadde fem ukjente søsken