- Føler meg penere enn for fem år siden

Triana Iglesias snakker ut om livet som singel.

<strong>PENERE NÅ:</strong> Iglesias sier hun føler seg penere nå enn hun gjorde da hun var 25 år gammel. Foto: Stella Pictures
PENERE NÅ: Iglesias sier hun føler seg penere nå enn hun gjorde da hun var 25 år gammel. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Triana Iglesias (29) gjør seg i disse dager klar til en ny runde med «Paradise Hotel» på TV-skjermen. Den nye sesongen har premiere førstkommende mandag.

Privat blir programlederen og modellen snart 30, men sier i et intervju at hun føler seg penere nå enn da hun var 25 år gammel.

- Sikkert fordi jeg var ganske mye sint da jeg var 25. Da kunne jeg bli helt fra meg for småting, la en liten ting ødelegge hele dagen. Det skjer ikke lenger. Nå er jeg sånn, ja, det som skjedde der var kjipt og noe dritt, men la det være dritt da, det teller uansett ikke i det store bildet. Og så er jeg glad igjen, og når man går rundt og er glad føler man seg mye bedre, sier hun til Dagbladet Fredag.

Iglesias ble i fjor høst etter et fem år langt forhold med Nils «Noa» Lausund. Singeltilværelsen beskriver hun som bra.

- Det er veldig deilig å ha så mye tid til seg selv. Jeg koser meg skikkelig. Selv om jeg i grunnen bruker tida på akkurat det samme som før, jeg jobber mye og jeg reiser en del. Jeg har ikke hatt tid til å komme meg så mye på sjekker'n enda, men hvis jeg skal det tror jeg nok jeg er litt rusten og vil trenge hjelp. Det blir ikke med det første, altså.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jobber tett med ekskjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer