<strong>FØLER SEG TOM:</strong> Sofia Vergara føler seg naken uten sminke. Likevel viste hun seg i full offentlighet uten nettopp sminke forrige uke. Foto: All Over Press
FØLER SEG TOM: Sofia Vergara føler seg naken uten sminke. Likevel viste hun seg i full offentlighet uten nettopp sminke forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer

- Føler meg naken uten sminke

Sofia Vergara vil helst ikke gå ut uten å fikse ansiktet. Men i forrige uke gikk disse bildene verden rundt.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mange synes nok det vanskelig å ta øynene vekk fra Sofia Vergaras (38) sexy figur. Men  «Modern Family»-stjernen selv er mer bekymret for sitt eget ansikt før hun forlater huset. Det til tross for at det forrige uke var flere som ikke kjente igjen TV-stjernen, da hun dukket opp på settet til sin nye film «New Year's Eve» i New York uten sminke.

- Hvis jeg går ut uten leppestift føler jeg meg naken, sier skuespilleren til bladet Shape.

I bladets marsutgave er Vergara kåret til den mest sexy kvinne i Hollywood. På spørsmål fra magasinet om hennes favorittkroppsdel, er 38-åringen ikke i tvil.

- Jeg er sikker på at menn ville sagt at det er puppene, men nei, jeg liker øynene mine. De har en naturlig katteøye-form som jeg prøver å framheve, forteller Vergara, som erkjenner at hun likevel forsøker å opprettholde sine flotte former.

Hun har nemlig sine jevnlige treningsøkter med treneren, Gunnar Peterson.

- Å, jeg hater det! Men jeg vet også at i min alder - jeg er jo nesten 40 - må jeg gjøre det for å holde figuren. Når jeg har mulighet, prøver jeg å trene latin-dans. Det er kjempegøy, samtidig som jeg elsker musikken. Men to timer før jeg går til helsestudioet, skulle jeg allerede ønske det var over. Psykisk sett lurer jeg meg selv til å tro at det er en del av min jobb, sier hun.

En ting Vergara i hvert fall ikke ønsker, er å bli supertynn.

- Jeg tror at når kvinner når en viss alder, ser de bedre ut med litt fett i ansiktet...


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik ser hun ut uten sminke  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer