40 ÅR I DAG: Fra 1991 til 1993 spilte den unge Catherine Zeta-Jones i den svært populære TV-serien "The Darling Buds of May", eller "Livet med Larkins" som den het på NRK. Men selv om det er mange år siden føler Zeta-jones seg fortsatt yngre enn hun Foto: All over press
40 ÅR I DAG: Fra 1991 til 1993 spilte den unge Catherine Zeta-Jones i den svært populære TV-serien "The Darling Buds of May", eller "Livet med Larkins" som den het på NRK. Men selv om det er mange år siden føler Zeta-jones seg fortsatt yngre enn hun Foto: All over pressVis mer

- Føler meg mye yngre enn jeg er

Nå er Catherine Zeta-Jones 40 år.

SEHER.NO:  Catherine Zeta-Jones stresser ikke med den kommende 40-årsfeiring fredag.

- Jeg føler meg mye yngre enn jeg er. Når du er 10 eller 20, virker 40 veldig gammelt. Når jeg nærmet meg 30 virket det som et stor milepæl, sier Zeta-Jones OK! magazine.

Skuespillerstjernen skal feire bursdagen sin sammen med den 25 år eldre ektemannen Michael Douglas, som fyller 65. De skal markere begivenheten med en intim fest for familie og nære venner i en topprestaurant i New York.

Til daglig bor Catherine og Michael i Bermuda med sine to barn. Catherine sier selv at hun elsker å bo utenfor LA.

- Når du bor i Los Angeles kan du ikke gå noe sted uten å bli kritisert. Enten det gjelder vesken eller vekten, eller kviser i ansiktet. Det er ikke det livet jeg ønsker å leve, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Michael Douglas byttet kne