­

- Føler meg mest som mamma, ikke singel

Cecilie Skog om det overraskende bruddet med Aleksander Gamme.

PÅ GULLRUTEN: Cecilie Skog er blant kveldens nominerte, og tok seg tid til en prat med Se og Hør da hun ankom Gullruten 2019. Foto: Andreas Fadum
PÅ GULLRUTEN: Cecilie Skog er blant kveldens nominerte, og tok seg tid til en prat med Se og Hør da hun ankom Gullruten 2019. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

GRIEGHALLEN (Se og Hør): Lørdag ettermiddag tok en rekke tv-profiler turen til Grieghallen i Bergen, der årets Gullruten-utdeling arrangeres. Blant kjendisene på den røde løperen var eventyrer Cecilie Skog (44), som for anledningen var kledd i en lånt kjole fra Needle & Thread.

Neste uke er Skog i gang med sitt nye tv-prosjekt, «Klatrekampen» på TV 2, men i kveld er det Gullruten som står i fokus. 44-åringen er nemlig nominert til prisen for «Beste reality» med serien «Tjukken og Lillemor», sammen med Truls Svendsen (46).

Mye av hverdagen til Skog tilbringes ute i naturen, men hun setter også pris på en festkveld i ny og ne.

- I dag synes jeg jo det er kjempegøy å få pynte seg litt, og ting som det her er en liten prosent av det som krydrer livet mitt, sier hun til Se og Hør på den røde løperen i forkant av årets Gullruten-utdeling.

PYNTET TIL FEST: Cecilie Skog hadde leid kjolen sin hos Fjong for anledningen. Foto: Andreas Fadum
PYNTET TIL FEST: Cecilie Skog hadde leid kjolen sin hos Fjong for anledningen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Føler meg ikke singel

I februar kunngjorde eventyreren - til manges overraskelse - at hun og kjæresten gjennom fem år, Aleksander Gamme (42), hadde gått hver til sitt etter fem år sammen. Til Dagbladet kan Cecilie Skog fortelle at det går bra med henne etter bruddet:

- Det går veldig fint, jeg føler meg mest som tobarnsmamma, ikke singel.

Videre forteller Skog at hun og ekskjæresten samarbeider godt som foreldre til sine to døtre, Vilja og Vega, til tross for at de ikke er kjærester lenger.

- Vi er to fremdeles, og vi samarbeider veldig bra, heldigvis, sier hun.

Bruddavsløring på Instagram

Det var på Instagram at Skog og Gamme i februar kunne fortelle at de ikke lenger var et par. Det gjorde de på selveste Valentinsdagen, den 14. februar.

- En gang i høst tok vi altså beslutningen om å ikke være kjærester lenger. Og så behøvde vi litt tid i fred. Kjenne etter, ville vi virkelig dette? Vi er like på mange områder, samme frisyre osv ... Men veien bak oss nor seg mellom ulike verdisett, behov og drømmer, skrev Skog blant annet til to bilder av seg selv og Gamme.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Men, akkurat der og da, her og nå, med beina nede i den seige sirupen, er det greit å kjenne på en liten dose perspektiv. Og takknemlighet. Vi er friske og ganske raske, vi er gode venner, vi er glade i hverandre, og vi er fremdeles unge og lovende. Og vi har to vidunderlige småtroll som gir livet fullstendig mening, fortsatte hun.

Gamme la ut det samme innlegget på sin Instagram-profil.

Fra venner til kjærester

Skog og Gamme var bare gode venner og samarbeidet om programmet «Drømmeturen» før de i 2014 ble et par. Derfra tok det ikke lange tiden før de ble forlovet og deretter ventet barn sammen.

- Jeg ble jo gravid nesten med en gang jeg møtte Aleksander. Vi har ikke hatt så mye tid sammen som kjærester, men veldig lang tid sammen som venner, uttalte Skog om forholdet til KK i 2018.

I forbindelse med NRK-programmet «Familiefryd» i 2016, fortalte Skog om øyeblikket da hun begynte å tenke på 42-åringen som mer enn bare en venn.

I forbindelse med NRK-høstlansering intervjues Cecilie Skog og Alexander Gramme i forbindelse med lansering av programmet "Drømmeturen". De snakker også om hvordan det er å jobbe sammen som kjærester og hvordan det blir å få barn. Vis mer

Gamme skulle til Antarktis, og ved deres siste møte før avreise, ga han henne et impulsivt kyss på munnen.

- Jeg tenkte på kysset hele dagen og kom fram til at jeg gjerne vil ha et sånt kyss til, sa Skog i NRK-programmet.

Etter å ha vært sammen i noen måneder, forlovet de seg sommeren 2014.

- Det å jobbe med forloveden har vi ikke prøvd ennå, fordi det er så nytt. Men det er veldig moro og lett å jobbe med Cecilie, enten det er det ene eller det andre. Vi har det veldig artig på jobb, har Gamme tidligere fortalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Det avsluttet forholdet mitt med barna mine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer