TRIVES: Julia Louis-Dreyfus er den dag i dag svært fornøyd med sin egen kropp. Foto: Stella Pictures
TRIVES: Julia Louis-Dreyfus er den dag i dag svært fornøyd med sin egen kropp. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Føler meg mest sexy når jeg er tynn

"Seinfeldt"-skuespilleren fikk orden på kroppen da hun traff en som ville ha henne inn i trangere klær..

SEHER.NO: Den tidligere "Seinfeldt"-skuespilleren Julia Louis-Dreyfus (49) snakker ut om hvordan hun ser på sin egen kropp i et nytt intervju med magasinet Redbook. Der forteller hun blant annet om når hun føler seg mest sexy.

- Det er når jeg er tynn som en tråd, sier hun lattermildt til magasinet.

Hun moderer seg imidlertid rasket - men bare litt:

- Nei, men jeg føler meg alltid veldig bra etter at jeg har trent. Jeg løper, går og trener Pilates.


Skuespilleren har tidligere snakket om at hun var i 40-årene før hun for første gang følte seg komfortabel i sin egen kropp. Nå forklarer hun hvorfor.

- Jeg begynte å jobbe med en designer som ville få meg inn i trangere klær. Jeg var ikke vant til det, jeg var sjenert. Fordi jeg er så lav og liten pleide jeg å gå med klær som var for store for meg, klær som ikke var flatterende. Derfor fikk jeg noen gode råd som hjalp meg med å få større selvtillit, sier hun til magasinet.

- Jeg vet jeg ikke akkurat er en syltynn person, men jeg tror kanskje jeg alltid ønsket å være en. Men nå er jeg sånn: "Yeah, jeg er kvinnelig. Det liker jeg".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Seinfeld gjenforenes!