- Føler meg mer sexy enn noensinne

Superstjernen avslører at hun ikke lenger er flau over egne former.

TRYGGERE: - Som kvinne blir man eldre, men man føler seg mer komfortabel med sin seksualitet. Man er ikke så flau lenger, medgir Reese Witherspoon. Foto: All Over Press
TRYGGERE: - Som kvinne blir man eldre, men man føler seg mer komfortabel med sin seksualitet. Man er ikke så flau lenger, medgir Reese Witherspoon. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Med 25 filmer og Oscar med seg i bagasjen, for ikke å glemme to fantastiske barn, beviser skuespillerstjernen Reese Witherspoon (34) at alder er ingen hindring. I januarutgaven av magasinet «Glamour» pryder Witherspoon forsiden, kledd i en Burberry-kjole, et Neil Lane-armbånd og et Shery Shabani-smykke.

Til magasinet forteller 34-åringen at hun aldri har følt deg bedre.

- Som kvinne blir man eldre, men man føler seg mer komfortabel med sin seksualitet. Man er ikke så flau lenger. Jeg er roligere og vet hvem jeg er. Og som et resultat av det føler jeg meg mer sexy enn noensinne, sier Witherspoon.

Som nettstedet People skriver, viser bildene i januarutgaven av Glamour at alder - det er bare et tall. Filmstjernen avslører samtidig at hun ikke føler seg truet av yngre, fremadstormende stjerner.
 
- Det vil alltid være noen som er yngre og mer sexy, mener hun.
 
I august skrev Seher.no at Witherspoon er den nest best betalte skuespillerinnen i Hollywood. Bare Sandra Bullock tjener bedre enn den vakre 34-åringen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det krever mye mot for å skille seg