Anna Rasmussen:

- Føler meg låst

Åpner seg om de vanskelige følelsene.

PERSONLIG: Anna Rasmussen delte et personlig innlegg i sosiale medier. Foto: Vidar Ruud / NTB
PERSONLIG: Anna Rasmussen delte et personlig innlegg i sosiale medier. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert

Anna Rasmussen (26) ble først kjent under bloggnavnet Mamma til Michelle. Hun opprettet bloggen da hun ble mor til datteren Michelle som 15-åring, og har siden den gang fått ytterligere tre barn.

Denne uken delte Rasmussen et personlig innlegg på Instagram der hun fortalte om de vanskelige sidene ved å være ung mor.

ÆRLIG: I serien til Linnéa Myhre, «Da vi styrte internett», fortalte blogger Anna Rasmussen åpenhjertig om den vanskelige tiden. Video: VGTV Vis mer

Familien først

«Jeg snakker ofte om de positive tingene med å være mamma, men sannheten er at man er utrolig låst når man først får barn. Eller, rettelse: Jeg føler meg låst. Jeg har ting jeg må ta hensyn til og sette foran mine egne ønsker og behov», skriver Rasmussen innledningsvis.

I Instagram-innlegget peker den tidligere bloggeren på at hun gjerne skulle flyttet tilbake til Kypros, men at hun ikke kommer til å gjøre det med hensyn til sine fire barn. Influenseren skriver at barna er og bør alltid være første prioritet.

26-åringen flyttet til Kypros i 2015 sammen med barna Michelle og William. For tiden bor hun i Søgne sammen med ektemannen Jan Lossius (29) og fire barn.

«Men det er vanskelig og vondt å føle så tydelig at mitt liv er gitt bort for å kunne være den beste mammaen for mine barn. For det er nemlig det, jeg har lagt mitt liv til side, og det valget tok jeg som 15-åring. Uten å vite hva det ville innebære. Jeg hadde aldri valgt annerledes, men jeg skulle ønske jeg forsto da det som jeg kjenner så sterkt på nå», legger Rasmussen til.

FLYTTING: «Bloggerne» ruller ut sin 17. sesong, og starter det hele med en opphetet diskusjon mellom Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl. Video: TV 2. Vis mer

Overfladisk

Til Se og Hør forteller Rasmussen at hun delte innlegget på bakgrunn av at hun ofte føler at hun skaper et feil bilde av det å være mamma.

- Jeg var mye flinkere til å vise de negative sidene på bloggen, mens på Instagram er jeg ofte svært overfladisk.

Rasmussen forteller videre at hun har fått mange positive tilbakemeldinger og forståelse i løpet av de siste dagene fra folk som kjenner på den samme frustrasjonen som henne.

Når Rasmussen får spørsmål om hun har endret mening i etterkant av innlegget, er svaret fortsatt nei.

- Det var mye lettere å flytte til Kypros i 2015 med bare Michelle og William. Men nå har jeg en mann å ta hensyn til, som bare har noen få uker fri fra jobb i året. Hadde det bare vært meg å tenke på, hadde det vært en lett beslutning, avslutter hun.

LES OGSÅ: - Må ta en pause

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer