KLANDRER INGEN: - Så mye betyr ikke vi for noen. Jeg kan derfor ikke stå her å si at jeg ble sveket av Norge, sier Maria Haukaas Mittet til Seher.no. Foto: SCANPIX
KLANDRER INGEN: - Så mye betyr ikke vi for noen. Jeg kan derfor ikke stå her å si at jeg ble sveket av Norge, sier Maria Haukaas Mittet til Seher.no. Foto: SCANPIX Vis mer

- Føler meg ikke sveket av TV-seerne

«Skal vi danse»-stjernen vil ikke klandre noen for sjokkutstemmingen... Se video!

Publisert
Se video med Maria Haukaas Mittet og dansepartneren Asmund nederst i saken!

SEHER.NO: I lørdagens «Skal vi danse» var det Håvard Lilleheie og Elena Bokoreva Wiulsrud som måtte forlate parketten for denne gang. Bedre gikk det for Maria Haukaas Mittet (31) og Asmund Grinaker, som har vært gjennom en svært intens uke etter at de forrige lørdag røk ut av programmet for så å komme inn igjen etter at Cecilie Skog og Tobias Karlsson trakk seg.

At det har vært en turbulent uke, det legger heller ikke Maria skjul på.
 
- Den siste uka har vært veldig hektisk. Vi har fått litt færre treningstimer fra start av, så da måtte vi bare fyre løs resten av uka. Det har vært intenst, vi har sett veldig mye mer av hverandre enn vi har gjort før. Men det har vært artig, det var nesten sånn at jeg ville ta en ny duell, slik at jeg fikk danset en gang til, sier en sprudlende Maria til Seher.no etter lørdagens sending.

Støtteerklæringene har rent inn til den norske artisten og hennes dansepartner etter at det først ble klart at hun var ute av «Skal vi danse». Det er 31-åringen meget takknemlig for.

- Med tanke på hvor mange støtteerklæringer vi har fått denne uka, ble vi bare ekstra stolte. Forrige lørdag fikk vi jo et dommerpanel som sto og klappet for oss etter at vi hadde røket. Jeg må si det hjelper på, forteller den norske artisten etter comeback-dansen.

Dommer Tor Fløysvik var svært kritisk til TV-seerne etter at Maria og Asmund sammen med Åsleik Engmark og Nadya Khamitskaya havnet i duell forrige lørdag. Selv vil derimot ikke Maria klandre dem som sitter og ser programmet - og som valgte å sende henne ut.

- Nei, selvfølgelig ikke. Slik er gamet. Dette er lett lørdagsunderholdning, og det må man bare huske. dette handler ikke om å redde verden. Så mye betyr ikke vi for noen. Jeg kan derfor ikke stå her å si at jeg ble sveket av Norge. Det føltes ikke sånn heller, sier Maria Haukaas Mittet, som forrige uke også fikk førerkort, til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Antrekket er en katatrofe

Se video med Maria Haukaas Mittet og dansepartneren Asmund her:[obj:media:9167] 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer